PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118442}

Pachnidło: Historia mordercy

Perfume: The Story of a Murderer
2006
7,4 326 tys. ocen
7,4 10 1 326402
6,4 49 krytyków
Pachnidło: Historia mordercy
powrót do forum filmu Pachnidło: Historia mordercy

oglnie film slaby, oprocz poczatku, myslalem ze film mnie zaskoczy, niestety mylilem sie. Film po 15 min usiadl, a ja zasnelem w zimnym kinei muranow w warszawie. nie zalowalem straconych scen i tak mozna bardzo dobrze wyczytac cala fabule, chociaz ze koniec zaskakuje, mnie na minus. Przesadzili z ta cudowna moca perfum, ja rozumiem ze gdyby byla to basn, albo jakis film sc-fiction to pasuje a tu normalnie przesadzili, ehhh. sa i plusy dobra muzyka i zdjecia. a glowny bohater to tez jakis bobek;/;///

mariusz9191

Skoro nie widziałeś całego filmu to co krytykujesz :/ A co do głównego bohatera sam jesteś bobek. Zgadzam się z tylko co do muzyki i zdjęć.

ocenił(a) film na 3
psylocybek

po polsku czy po angielsku?
,,l,,__(*_*)__,=l=,

ocenił(a) film na 3
psylocybek

po polsku czy po angielsku?
,,l,,__(*_*)__,=l=,

ocenił(a) film na 3
psylocybek

widzialem caly film oprocz jednej sceny ze srodka no moze dwoch, ale wszystkie tak latwo bylo sie domyslec. nawet wlaczyc pod koniec i wszytsko jasne NUDA!!

moze jeszcze klimat byl nie czesto spotykany, ale jak mowie od 15min sranie w banie i nie nic wiecej.

pytanie: a czemu za kazdym odejsciem Babtysty czy jak on tam mial to ludzie ktorych opuszczal umierali??? nie pamietam dobrze jak to bylo wytlumaczone.. i PRZEKONAJCIE MNIE ZE TO DOBRY FILM!!!!