Jakie jest ograniczenie wiekowe na ten film?? Lepiej jest przeczytac ksiażkę , czy iść do kina?? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Ograniczenie wiekowe?Hmmmm...niech no pomysle...jezeli do tej pory nikt nie zabronil ci obejrzec powiedzmy Pily (jakiejkolwiek czesci) to mysle ze nie ma przeciwskazan...dzieci raczej nie zabralabym na ten film.Ja nie czytalam ksiazki zle b.chcialabym...Czy film mnie do tego zainspirowal?Mysle ze nie chodzi o to co lepsze tylko o to zeby wyrobic sobie wlasne zdanie na ten temat.Po prostu obejrzec film i przeczytac ksiazke:)).Ogladanie nic nie boli a moze poszerzyc horyzonty.Ksiazka tez gruba nie jest wiec zapraszam do milego spedzenia czasu;))
ograniczenie wiekowe od 15 lat. Lepiej przeczytać książkę. Na pewno lepiej przeczytać ją przed obejrzeniem filmu. Ja tak wolę, przynajmniej.
Film, wiadomo,że nie dorówna książce, ja nie znalazłam jeszcze takiego, dlatego też wolę czytać książki niż oglądać ich ekranizacje.
Co nie znaczy że ta ekranizacja mi się nie podobała. Gdyby się zastanowić może bym znalazła parę rzeczy które mi się nie podobały, jednak uważam że film jest dobry i mi się podobał.