PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118442}

Pachnidło: Historia mordercy

Perfume: The Story of a Murderer
2006
7,4 326 tys. ocen
7,4 10 1 326402
6,4 49 krytyków
Pachnidło: Historia mordercy
powrót do forum filmu Pachnidło: Historia mordercy

Naskakujecie na Ludzi ze wzgledu na to ze wygłosili negatywną opinie na temat tego filmu... Czepiacie Sie Kto Jakie Filmy wcześniej oglądał...Ale To raczej nie Ma znaczenia Kazy ma Inne Gusta...A po to są te komętarze Żeby wygłaszać swoje opinie a nie po to żeby się kłucić i obrażac drugą osobe...Ja szanuje wasz poglad na ten film to wy uszanujcie poglad ludzi którym ten film sie nie podobał...wy dostrzegliście w tym filmie piekno ja dostrzegłam w nim samą nude..

ocenił(a) film na 1
Paulcia

nie wiesz ,ze jak się ktoś wybije innym podejściem od ciemnej masy ,to od razu jest w durny sposób miażdżony przez ową masę,bo ciemnota nie lubi czegos innego niż sama prezentuje

ocenił(a) film na 9
phil_anselmo

W Sumie MAsz racje;)...Ale Mozna To Zrobić W Inny Sposób A Nie obrażając kogoś

ocenił(a) film na 1
Paulcia

tu trza drastycznie przedstawiać rzeczywistość , bo inaczej mało kto zrozumie:)taki już filmweb jest

ocenił(a) film na 9
phil_anselmo

Tu nie do końca chodzi o to, czy jednostka się wybija, ale w jaki sposób to robi. Jeżeli ktoś napisze, że film mu nie przypadł do gustu np. bo aktorzy grali kiepsko, bo historia była nużąca, bo efekty były kiepskie itp. itd. to OK. Jego cyrk, jego małpy, ale bardzo często się zdarza, ze taki delikwent wchodzi na forum i pisze cos w stylu "to beznadziejne dno!!!!! nuda!!!! Jak można to oglądać?!!!? Czy inne wybitne wypowiedzi, to aż ciężko się powstrzymać od skomentowania braku inteligencji w wypowiedzi. No, ale cóż... internet wszechobecny, wszechdostępny.

P.S.
Mnie nie dziwi, że "błyskotliwe" wypowiedzi są komentowane w podobnie "błyskotliwy" sposób.