Po pięciu minutach wyłączyłam DVD , włożyłam do kartonika i nie zamierzam już wyciągać , OKROPNY ! , zupełnie nie w mojej estetyce , nie interesuje mnie nawet co jest dalej ! Jeśli ktoś z Was ma ochotę na "wzbogacenie " :) swojej filmowej kolekcji z przyjemnością się pozbędę , przecież są różne gusta .
Zrezygnowałaś z oglądania po 5 minutach? Straciłaś całe piękno filmu! Owszem, nie zaczyna się ciekawie, no bo przecież zaczyna sie od fragmentu, kiedy Jan Baptysta jest pokazany tłumowi, a później jest pokazany jego poród. Jednak Całe piękno tego dzieła jest dopiero później. Z resztą najpierw powinnaś przeczytać książkę, bo inaczej nie będziesz wiedziała, co czuje Grenouille.
Nie oceniaj filmu po 5 minutach;) Obejrzyj choć 20. Wtedy możesz powiedzieć cokolwiek na jego temat.
ja obejrzałam całość i trochę zazdroszczę koleżance Ann_11, że zdecydowała się wyłączyć - ja tego nie zrobiłam i zmarnowałam czas;/
film mi się nie podobał choć naprawdę uwielbiam takie klimaty
(sądząc po ocenie jaką ma ten film naraziłam sie wielu osobom ;D - ale to tylko moje zdanie)