Nie mogę powiedzieć, że film był jednoznacznie zły, ale jest to kino raczej dla nastolatków. Dojrzały, świadomy widz nie znajdzie tam niczego ciekawego. Temat dobry na krótkie opowiadanie z tzw. dreszczykiem; na film nadaje się raczej średnio.
Można zobaczyć jak się ma dużo czasu.
temat dobry na krótkie opowiadanie? ten film powstał na podstawie książki, która ma ok. 250 stron tak tylko dodam
W sumie mnie to yebie ile ma stron książka. Zdanie nie zmieniam, bo mnie to gówno w sumie nieźle wymęczyło.
Statystyczny nastolatek raczej nie. Wiem, co podobało mi się w wieku 15 lat i wiem, co podoba mi się teraz, w wieku 30.
Może powinieneś bardziej się wczuć w historię Jana Baptysty . To jest naprawdę ładny film i z przekazem. Obejrzyj jeszcze raz .
Film dla mnie 6/10.
Nie jest to kino si-fi więc dla czego dali magiczny perfum zrobiony z ludzi?
Nie rozumiem dla czego Jan musiał zabijać swoje ofiary, mógł je owinąć tym bandażem i zostawić tylko otwór do oddychania...
Bosh , jesteś tak obrzydliwie płytkim odbieraczem filmów że po prostu żal mi na cb patrzeć. Jak można powiedzieć że tak rozwinięta fabuła która jest dopracowana w każdym calu jest w pełni wystarczająca tylko na krótkie opowiadanie!!?? Poza tym twoje pojęcie "kina dla nastolatków" jest tak bezsensowne , że aż fajne , ale to jakie filmy się ogląda , to kwestia gustu i dojrzałości a nie wieku . Popracój trochę nad tym , co piszesz . Pozdro :-)
wybaczcie, ale wg mnie jest odwrotnie, to nie jest bajeczka dla dzieciaków z gimnazjum, tylko własnie dla osob bardziej dojrzałych będących w stanie zrozumieć ten film..
nie mam pojęcia jakim 'świadomym, dojrzałym widzem' jesteś, ale jak dla mnie ten film to mistrzostwo. i jako jedna z niewielu pozycji, gdzie film jest dużo lepszy niż książka