PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118442}

Pachnidło: Historia mordercy

Perfume: The Story of a Murderer
2006
7,4 326 tys. ocen
7,4 10 1 326402
6,4 49 krytyków
Pachnidło: Historia mordercy
powrót do forum filmu Pachnidło: Historia mordercy

A z czym wam kojarzy sie zapach kobiet?? Jak według was my pachniemy??:)) Jest to pytanie skierowane raczej do mężczyzn, ale niezaszkodi jeśli wypowiedzą się też kobiety:)). A więc jak pachną najpiekniejsze i idealne perfumy- perfumy z kobiet....

ocenił(a) film na 9
domarka

to zależy :) trudno na ogół rozpoznać naturalny zapach kobiety bo ciągle coś tam na siebie wylewacie :) , ale myślę , że to dusza ma określony zapach i to ona pachnie tak , że jeśli kochamy swoją kobietę to chcemy ten ''zapach'' zachować jak najdłużej tylko dla siebie.

Jan_Baptysta

Ja zaś uważam, że zapach jest charakterystyczny i nie wynika jedynie z zapachu duszy. Spójrzmy na kilka przykładów, zapachów w sensie ogólnym, np. mój sąsiad śmierdzi potem, kałem i wymiocinami (całkiem jak kloszard), psie gówno śmierdzi jak śmierdzi, a niuchanie zapachu czyichś jaj jest wprost rozkoszą, a dodajmy jeszcze zapach zwęglonej pizdy, to da kompozycje nad wyraz aromatyczną......... Tak więc w kwestii zapachu nie ma to jak słodkawo-mdlący zapach trupa, którego ostro przygrzało słoneczko, albo smrodek rozjechanego kundla, zakopanego płytko na poboczu - szczególnie w upalne lato (aż ziemia się podniesie). Najbardziej jednak aromatyczny jest koci mocz - zastanawiam się nad opatentowaniem nowej linii zapachowej Cat's urina smell...

ocenił(a) film na 8
_Phoenix_

LOL ^^ /fakt - temat dosc smieszny :P ale ten wpis... 0/10 :)

Pukacz87

Z przykrością muszę to stwierdzić, ale część dziewczyn śmierdzi potem - mydło nie jest w "mainstreamie", więc dbający o higiene mlodzi mężczyźni, tacy jak ja muszą cierpieć.

ocenił(a) film na 8
_Phoenix_

no coz, ciekawe rozmuslenia nam tutaj przedstawil(-a) kolega (kolezanka)