PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118567}

Pacyfikator

The Pacifier
2005
6,6 77 tys. ocen
6,6 10 1 76511
4,9 18 krytyków
Pacyfikator
powrót do forum filmu Pacyfikator

Ci ktorzy pisza negatywne recenzje chyba spodziewali sie drugiej czesci Rejsu. Tymczasem Pacifier to typowa disneyowska komedia do obejrzenia cala familia w niedzielne popoludnie. Oczywiscie niemalym zaskoczeniem jest Vin Diesel ktory po raz kolejny pokazal jak dobrym jest aktorem i stworzyl calkowicie odmienna od dotychczasowych kreacje. Wszystkim nieszukajacym wyrafinowanego humoru i lekkiej rozrywki szczerze polecam. Ogladajac Vina tanczacego taniec pandy albo grupe skautek dowalajaca swoim rowiesnikom ubawilem sie zdrowo. Czego i Wam zycze.

Batman_7

Mnie film też się bardzo spodobał! W końcu komedia to komedia i nie mam pojęcia dlaczego niektórzy tak najeżdżają na ten film. Dla mnie ten film był ok, akurat taki na poprawę humoru :).

ocenił(a) film na 6
Batman_7

Mi osobiście ta komedia bardzo sie podobała, mógłbym polecić każdemu. Można sie pośmiać itd. ;)

ocenił(a) film na 6
Batman_7

film niezły, chociaż raczej dla młodszych widzów, a Vin zagrał w tym tylko po to żeby zmienić swój image tak jak Schwarzenegger w "Gliniarzu w przedszkolu"

ocenił(a) film na 8
Batman_7

ja ogladam ten film za kazdym razem z miła checia :). Osobiscie bardzo dobrze sie bawie na tym filmie.

ocenił(a) film na 6
diablesse

Prosta, miła komedia familijna. Bardzo podobne do "Gliniarza w przedszkolu" . Vin należał do tej pory do bohaterów kina akcji. Ale postąpił jak Arnold i Hulk Hogan, czyli zagrał niańke. Oczywiście pokazał że umie. Ci co negatywnie wypisują o tym filmie pewnie nie mogą się pogodzić że Diesel tak postąpił. Co to by był dla nich szok gdyby niańke zagrał Christian Bale albo Steven Seagal :)

Pozdrawiam i polecam ten film!

ocenił(a) film na 8
jackblack1

Dzisiaj uraczyli te osoby którym podobały się filmy "Gliniarz w przedszkolu" i "Pacyfikator" bo jeden i drugi był emitowany w tv. "Gliniarza..." nie wiem który raz już oglądałem ale uśmiałem się jak zawsze i oczywiście zawsze chętnie wrócę do tego filmu tak jak i do "Pacyfikatora", w którym najlepsza była Helga, miss Czechosłowacji hahaha, szkoda tylko że tak krótko występowała bo mogła dać jeszcze czadu :)

Batman_7

po prostu bardzo zabawna rzecz :D

aaako

Film jest suuuuuper !!! Bardzo mi się podoba ;D

ocenił(a) film na 10
ewcia600

Bardzo dobra komedia! Fajnie sie oglądało. Ode mnie 10/10
Polecam

Batman_7

Ja lubię ten film. Jest dużo śmiesznych scen, a Shane zabójczo wygląda w białym t- shircie ;)

ocenił(a) film na 7
jagodajulia

mi tez sie podobała fajna przyjemna komedia, tylko mnie dziwi budzet filmu bo w na wikipedi pisze ze wyniósł 56 milionów dolarów a to chyba przesada bo akcja prawie cały czas dzieje sie w domu czy w szkole i skad tu takie koszty nad produkcją filmu ?