Pająk

Spider
2002
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 14929
7,0 28 krytyków
Pająk
powrót do forum filmu Pająk

POwiem..

ocenił(a) film na 1

Powiem jedno ten film odrazu po 10 minutach mi sie niespodobal i go wylaczylem 1/10 albo na wrt -10/10

ocenił(a) film na 10
comdi

jak Ci się miał spodobać skoro Twoje ulubione filmy to Harry Potter i Głupi i głupszy??? Po co wogóle się wypowiadasz o takim filmie skoro nie potrafisz go zrozumieć? Idź oceniać świadka koronnego

ocenił(a) film na 9
comdi

I jak można oceniać film po 10 minutach?! Bo nikt nikogo nie rozwalił ani nie przeleciał?

ocenił(a) film na 7
Lorelei_3

zastanawia ludzi, aby pisać takie komentarze i popisywać się swoim umysłowym skoślawieniem. film za trudny? no cóż, szkoda. ale zeby wydać jakąkolwiek opinie należałoby obejrzeć do końca.

ocenił(a) film na 7
Caligula

ech, miałem na myśli "zastanawia mnie co skłania ludzi" ale połknałem część tekstu.

Caligula

Z tym ulubionym HP to nie do konca masz racje ;p ja tez lubie głupkowate komedie i HP ale "Pająk" i inne filmy psychologiczne bardzo mi sie podobają ;p

ocenił(a) film na 5
Lorelei_3

" I jak można oceniać film po 10 minutach?! Bo nikt nikogo nie rozwalił ani nie przeleciał? "

Ale co sie mu dziwicie ?
Przeciez pierwsze 10 minut jest nudne jak flaki z olejem.
Dopiero potem zaczyna sie cos dziac.

ocenił(a) film na 1
comdi

Mi się też nie podobał... Jeden z najgorszych filmów jakie widziałam xD Nie wiedziałam o co w nim chodzi x_x" a podobno pokazywał coś o schizofremii? Dobry film psychologiczny pokazujący schizofremie to "Piękny Umysł" , a na to zmarnowałam 98 minut mojego życia ;_;

ocenił(a) film na 7
joanne_4

"piekny umysł" powiadasz? komercyjne dziełko przxykrojone do potrzeb masowej widowni. i to jest dobry film o schizofrenii? dobre filmy o tej tematyce to chociażby "wstręt" Polańskiego czy właśnie "Pająk". "piękny umysł" to nic innego jak popis hollywoodzkiej ignorancji, choć doskonale rozumiem trafia do szerszego kręgu odbiorców niż wspomniane tytuły.

ocenił(a) film na 10
Caligula

Wg. mnie Caligula, to nie masz się czemu dziwić, bo przecież Joanne gustuje w filmach "psychologicznych", ale tylko z tej "górnej" półki, co bardzo dobrze widać, gdy zajrzy się jej w listę ulubionych filmów.
;)

ocenił(a) film na 7
Dr_Miranda

rzeczywiście, dominuą zatrważająco głębokie dzieła...

ocenił(a) film na 5
Dr_Miranda

No zwlaszcza Krol Lew, Muminki i Dragon Ball sa Ciekawe :D:D