Dzieło udowadniające, że pewnych zwierząt nie powinno się wysyłać w kosmos, emitowane będzie w najbliższy wtorek, 23.04 o 21. Wielbicieli skaczących pająków i napuchniętych zakrwawionych ofiar zapraszamy do wspólnego seansu.
Żołnierz nie trafił z bazuki stojąc na ziemi, natomiast dziennikarka trafi z lecącego helikoptera bez problemu.
Przynajmniej nie: https://www.youtube.com/watch?v=d59TxoQ2FbA&list=FLjsV6U7RDN84DJydRNGiB7A&featur e=mh_lolz :P
Chyba dwoja ;P w ogole dziwne, ze takiego dziela nie nazwali 'Projekt-tesciowa' albo 'Megapajaki z kosmosu' tylko tak zwyczajnie
Wiem, że dla niektórych to będzie szokujące, ale uważam, że to dobry film. Ma bardzo dobre efekty specjalne (większość), w większości dobrą grę aktorską (albo poprawną, jak kto uważa), fabuła jest głupia, ale film ogląda się w ogromną przyjemnością. Jest co prawda bardzo przewidywalny, ale w żaden sposób mu to nie ujmuje. Nie uważam, by był to film tak zły, by go wkładać do kategorii "klasa Z".
Pierwszy raz się tak wyłamuję, bo naprawdę film mi się podobał. Był ciekawy, zabawny i przyjemny.
masz rację to szokujące. Nie wiem co piłaś czy paliłaś podczas oglądania tego filmu.
''Dzieło udowadniające, że pewnych zwierząt nie powinno się wysyłać w kosmos''
A Space Jockey na to - ''Pfff a co mi się może stać?''
Później rasa wyginęła przez ksenomorfy...
białe wino, sprite i kostki lodu :) czy wolisz na wódce? :)
ej ej... jesteś w ogóle pełnoletni??? :D
uhahahahahahahahahaha prom pierwsza klasa!!!!! leciał cudownie!!!!!
uhahahahahaha
xDDDDD
No ale to są prawa fizyki: Jeśli do fabuły potrzebny jest statek z kosmitą to nie może on zostać zniszczony, chyba że film będzie wspomnieniami a teraźniejszość będzie odbywała się podczas eksplozji.
Coś było że ludzie wysłali pająki bo miały DNA kosmity wszczepione i to GMO poleciało w kosmos by dorosły...?
a ha.... nie widziałam tych pierwszych 15 minut! o rany... :) cos mi świta, ze widziałam ten film ale nie mam pojęcia o czym będzie :)
ej a co to za rodzaj pająka? tarantula? znasz się? ja nie mam zielonego pojęcia, Valdziu by wiedział!
o fuj... jakie realistyczne te pająki rrozdeptane!!! jak by taki szedł po ścianie to cała ulica by mnie usłyszała!!!!!!
Tez się boje pająków xd
A jak byłem młody to widziałem dużego pająka takiego gdzieś z 2 razy mniejszego niż ten rozdeptany, podczas wspinaczki na betonowe cegły, prawie upadłem ze strachu, szybko zszedłem xd bo mnie zaatakował właściwie, tzn szybciej się poruszał w moją stronę
u la la :)
ja nie tyle sie boję co są dla mnie nieprzyjemne. łapię je do słoików i wypuszczam na trawę :)
Ja się obchodzę bardziej brutalnie niestety bo wiem że wrócą i albo mnie zjedzą albo okrzykną królem xd