Dzieło udowadniające, że pewnych zwierząt nie powinno się wysyłać w kosmos, emitowane będzie w najbliższy wtorek, 23.04 o 21. Wielbicieli skaczących pająków i napuchniętych zakrwawionych ofiar zapraszamy do wspólnego seansu.
Reklama Przyjaciółki - Dramatyczna historia ( zapomniałem imienia ) który urodził się kobieta....
Nie no.... boje się pomyśleć jakie będzie równouprawnienie za 20 lat gdy mniejszość to będą ludzie Hetero.
a nie gadaj!!! nie wiem czy słyszałeś, ale to niby "równouprawnienie' to chcieli już od przedszkoli wprowadzac, miedzy innymi u nas na śląsku, głośno o tym było, gender w przedszkolu :)
https://www.youtube.com/watch?v=_46FSwJrc-Q&hd=1
Fajny film tylko że trwa 50 minut :(
Ale mocne, gadają tam o tym wszystkim w szkołach xd
Fajnie gadają, jest piosenka o tym ze się ma dwóch ojców i jest cud mód xd
Ze w przedszkolu będą komiksy w stylu zmieszczenia całego konia w takiej dziurce XD
Palikot głupio gada bo mówi że jest oburzony tym co ogląda i ma focha na TVP, a chodziło właśnie o to że ludzie się oburzali xd
zobacze.
a w przedszkolach przeciez były juz ksiazeczki wprowadzone, z obrazkami, gdzie dzieciaki zaglądały sobie do majtek i chmurkami: dziewczynka mówi: ciekaw jak to by było gdybym miała peniska...?
było też w programie pieczenie ciastek w kształcie cip,ki i peniska - czujesz? dla 3-latków!
oglądam :)
o raju, ale go podziurawił na tej pjenczynce... rycerski ten pan, "uciekaj, ratuj sie" krzyczał do dziewczyny :)
C'mon C'dołn
A laska chyba nie ma stanika jak w każdym filmie słabszej klasy.
TAK Wykałaczka po oczach pająka!
odpiął krawat!!!!! uhahahahahahahahahahaha
te kawąłki ciała co latają!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))
tyle ludzi biega w koło a pajączek e postanowił zjeśc policjanta z auta, w tym celu wyrwał dach wozu policyjnego - uwielbiam tego pająka :)
Rozwiązanie jest proste, autor filmy wzorował się na Wojnie światów, taki pająk se był miliony lat po ziemia, wyrosła szkoła, akurat zły człowiek tam siedział i podczas przedzierania się przez podłogę przedarł się też przez niego xd
cieszmy się ze połączyli pająki a nie koty.
Kot ma 9 żyć razy 3 wybuchy to yyy.....27 wybuchów xd
Dziękuje wszystkim za wspólne oglądanie :D
Przepraszam że mnie nie było ale przyjąłem blednę założenie że nikt tego nie ogląda + zapomniałem sprawdzić jak się film zaczął czy faktycznie tak jest. Samemu mi się nie chciało filmu na to patrzeć. Bez was to ja bym pewnie wcale filmów klasy Z nie oglądał