7,2 8,9 tys. ocen
7,2 10 1 8851
7,4 5 krytyków
Palmer
powrót do forum filmu Palmer

przebiera sie w sukienusie, to chyba lepiej go tego oduczyć za młodu, niż próbować leczyć dorosłego. Za młodu jeszcze można. To tak jak z przechodzeniem świnki. Czym jesteś młodszy, tym mniejsze konsekwencje dla organizmu. Gdyby syn mojego kumpla przebierał się w sukienki, to też bym mu po ojcowsku przylał i jeszcze liczyłbym na pochwałę od jego ojca. W takich poważnych sprawach, w pomoc powinna się angażować cała społeczność i dzieciakowi wybijać z głowy jak najszybciej.

prowrocek

Mam nadzieję, że nie jesteś rodzice, a jeśli z takiego domu pochodzisz po ludzku współczuję. Bo znam taki dom gdzie się wychowywało „klapsami”.

prowrocek

Mam nadzieje, że nie masz dzieci, a jeżeli masz i teoretycznie moje dziecko przyjaźniłoby się z twoim to gdybyś tknął moje dziecko, to możesz być pewny, że zgłosiłbym taką sprawę na policje jako naruszenie nietykalności cielesnej.

prowrocek

Jestem wychowany na konserwatystę, jednak jeśli mój syn doznałby jakiejkolwiek krzywdy od Ciebie, nie bawiłbym się w policję. Stłukł bym Ci gębę tak mocno, że miesiąc czasu byś się na mieście nie pokazał.