7,2 8,9 tys. ocen
7,2 10 1 8853
7,4 5 krytyków
Palmer
powrót do forum filmu Palmer

Każdy film to połowa LGBT i czarni, masakra tu nie chodzi o żadną homofobię czy rasizm tylko o nadmiar nieproporcjonalny lgbt to 1-2 % społeczeństwa a jest jak by ich było 40 %. To samo z czarnymi płacz i wciskanie kitów niech ten 1% bogatych odda połowę kasy ukrytych w rajach na wyższe płace i wyrównywanie szans, a nie bogaci trzymający media wciskają takim lemingom jak wy, że rasizm to moja wina tych biednych białych amerykanów czy europejczyków a kto się wzbogacił na czarnych w USA 1 % najbogatszych ale wam wciskają tematy zastępcze a wy jak te pieski biegacie z tęczowymi flagami i pląrujecie miasta na spędach BLM, masakra.

magdaxd

Skąd wiesz jak ja mięso traktuję? XD

Cukiereczek007

Czytanie ze zrozumieniem level hard XD godna reprezentacja Podlasia.

magdaxd

Co komentarz to porażka XD Skoro nie wierzysz, że to moje konto, a nie kogoś innego to dlaczego wierzysz, że rzekomo jestem z Podlasia? XD

Cukiereczek007

Bo tak mówiłaś XD

magdaxd

Pisałam wiele rzeczy, to akurat nie jest odpowiedzią na moje pytanie, bo jesteś bardzo wybiórcza w tym co bierzesz na poważnie z mojej strony i w jaki sposób to wykorzystujesz, zupełnie jakby fakt mieszkania na Podlasiu miałby mnie jakkolwiek deprecjonować, śmieszne i tak nie za tolerancyjne z Twojej strony XD Pisałam chociażby, że nie jestem NieMamSwojegoZdania, a w to nie wierzysz XD

Cukiereczek007

Nie wierzę, bo dziwnym trafem zawsze działacie wspólnie i bronicie swojego zadania, a twoje konto jest fejkowe. On też zresztą jest z Podlasia. Podlasie to stan umysłu. Jest tam największy współczynnik homofobii i poparcia dla prawicowych ugrupowań. Ty cechujesz się wszystkimi tymi cechami i jeszcze trzeba dodać, że słuchasz disco polo. A co do stalkingu, to co myślisz o filmie, bo piszesz tutaj nie w celu dyskusji, a zwykłego prześladowania mnie, bo na innym forum wspomniałam, że oglądałam ten film. Ja za tobą nie łażę i nie zaczepiam cię, a ty za mną tak... Więc, kto tu kogo prześladuje? Będę twierdzić, że jesteś fałszywym kontem NieMamSwojegoZdania, bo to prawda, którą bardzo chcesz ukryć. Wystarczyło, że zapytałam go, gdzie jest jego dziewczyna i jak za pociągnięciem magicznej różdżki się pojawiłaś... Nieprawdopodobne! XD

magdaxd

Magdo zmyślasz XD nie masz pojęcia jakimi "cechami się cechuję" XD XD XD Piszę w dyskusji, odpisałam na Twój komentarz to Ty nie jesteś w stanie się do tego pytania odnieść bo walnęłaś głupotę i teraz próbujesz mnie obrazić XD Wbrew temu co Ci się wydaje, to, że nie kieruję się tym co mi się wydaje, a wynikami badań nie oznacza, że jestem homofobem XD Nieprawdopodobne, ale może kiedyś Twój ciasny umysł to pojmie! XD

Cukiereczek007

A co masz do powiedzenia na temat filmu? Bo póki co to jedynie mnie stalkujesz XD Rozmawiaj o filmie, a nie, że wchodzisz na filmy, które oceniłam i szukasz przyczyn do kłótni, to prześladowanie! Haloo!

A jeśli o wyniki badań chodzi to: Największe poparcie dla PiS -Podlasie; Najwyższy poziom homofobii - Podlasie; Najmniejszy współczynnik wykształcenia - Podlasie; Najbiedniejszy rejon Polski - Podlasie; Najwięcej terenów wiejskich - Podlasie... XD

magdaxd

Mhm, znowu dane wyssane z palca XD Weź sobie spardź w GUSie czy gdzie tam chcesz zanim zaczniesz się błaźnić po raz kolejny, jak z tymi 20% XD Znowu coś Ci się wydaje i projektujesz to na rzeczywistość XD
I nie mów mi co mam robić XD

Cukiereczek007

Mogłabym prosić cię, żebyś nie robiła z siebie idiotki, ale i tak nie posłuchasz XD

No właśnie, sprawdź sobie dane w GUS-e... Podlasie to Mexyk Polski i wie o tym każdy, nawet ludzie z Podlasia. Biały Stok został uznany najbardziej homofobicznym miastem w Polsce...ale pewnie nie ma to żadnego znaczenia XD jak i cała reszta.

A teraz do rzeczy. Palmer. O tym się wypowiadaj, bo jak stalkujesz mnie po forach, to chociaż dowiedz się, o czym był film, który komentuję.

magdaxd

"Najmniejszy współczynnik wykształcenia - Podlasie; Najbiedniejszy rejon Polski - Podlasie;" Te dwie rzeczy nie są prawdą, sama robisz z siebie idiotkę w tej sytuacji. Co do reszty nie wiem, może tak, może nie, nie interesowałam się. Nie wiem też gdzie jest Biały Stok XD
A teraz do rzeczy tańcz dla mnie i klaszcz uszami, bo jak już mnie po forach stalkujesz to chociaż zrób jakieś show.

Cukiereczek007

Ja ciebie stalkuję? Ogarnij się, to ty za mną chodzisz... Dlaczego dyskutujesz na tym forum, choć nie oglądałeś filmu i to z fakszywego konta, NieMamSwojegoZdania? Bo mnie stalkujesz. Wchodzisz w mój profil, przeglądasz go i łazisz po filmach, które komentuję... Ale to ja jestem stalkerem? Coś ci się pomyliło XD

Palmer. Co o filmie chcesz powiedzieć?

magdaxd

Powtarzasz się XD

Cukiereczek007

To jest zasada "zdartej płyty". Sposób, by do tępych ludzi też dotarło... więc... Palmer. Co powiesz o filmie, catfishu?

magdaxd

Powtarzanie tego samego po wielokroć w oczekiwaniu na inny rezultat zaiste może wskazywać na pewną tępotę Magdo. A teraz daj mi w końcu spokój i nie zaśmiecaj mi powiadomień, skończ mnie prześladować.

Cukiereczek007

Nadijko... powtórzę pytanie po raz kolejny, wtedy być może, choć to wątpliwe, dotrze do ciebie, że ta dyskusja tyczy się filmu Palmer, a nie twoich maniakalnych poszukiwań mojej persony w forach internetowych, więc... Palmer. Co myślisz o filmie Palmer? Odpowiesz, czy twoje wpisy mają charakter czysto prześladowczy? Nadijko...

magdaxd

Jeśli najpierw odpowiesz na moje pytanie, które zadałam Ci pierwsza, w reakcji na Twój komentarz (również nie na temat filmu btw XD). W jakim kraju jest 20% zdeklarowanych homoseksualistów Magdo?

Cukiereczek007

Przy okazji forum Doktora Strange'a popłynąłeś fejku i ujawnikłeś, że to konto nie istnieje. Przestań więc do mnie wypisywać stalkerze. Od tej pory oficjalnie cię ignoruję, bo po prostu nie istniejesz.

magdaxd

Gratuluję pisania samej ze sobą zatem XD Prosiłam Cię wielokrotnie, żebyś dała mi spokój, a teraz obracasz kota ogonem jak zwykle, brawo! XD

Cukiereczek007

To ty napisałaś do mnie. Jesteś paranoikiem, który wymyślił to konto i przestań mnie z niego prześladować.

magdaxd

I znowu kłamiesz i próbujesz zrobić z siebie ofiarę, daj mi wreszcie spokój.

Cukiereczek007

Kłamię? Kto wszedł na forum filmu "Palmer" i zaczął mnie atakować, nie w kwestii filmu, a swoich homofobicznych uprzedzeń, po to tylko, aby mnie ośmieszać? Podważać moje zdanie? Ja czy ty? Filmu nie widziałaś, ale mnie tutaj znalazłaś. Jak? Nie poprzez zwykły stalking? Masz coś z głową całkowicie nie halo... Chcesz spokoju? To odczep się ode mnie i zajmij się swoim wymyślonym życiem z wymyślonym chłopakiem... A nie! Przecież to ty jesteś wymyśloną żoną trolla NieMamSwojegoZdania... Więc trollu, idź trolować gdzieś indziej...

magdaxd

Nie mam homofobicznych uprzedzeń, nie wymyślaj. Skąd wiesz, że filmu nie widziałam? XD Nie wymyślaj. 11 godzin temu napisałaś, że od tej pory mnie ignorujesz, co z tym? XD Po trzykroć nie zmyślaj.

Cukiereczek007

Przestań mnie prześladować natrętny trollu. Filmu nie widziałeś, to oczywiste, nie po to tu wszedłeś, żeby o filmie rozmawiać, a cała ta twoja po*ebana dyskusja, właśnie to ujawnia.

magdaxd

Nie masz racji, jak zwykle.

Cukiereczek007

Nie znasz mnie, nie wiesz kiedy mam, a kiedy nie mam racji i jak często to zachodzi. Jesteś obcym człowiekiem, wykreowaną postacią w umyśle użytkownika NieMamSwojegoZdania i służysz do trollowania i czynności prześladowczych, które cały czas stosujesz. Skończ.

magdaxd

Wow, wow, wow w końcu do czegoś zmierzamy, bo widzisz... Ty też mnie nie znasz, a czynisz w moim kierunku tylko założeń i projekcji, że głowa mała. Co do tego czy w swoich założeniach na mój temat masz rację czy nie akurat wiem sporo bo znam siebie, a Ty mnie nie. Daj mi już spokój natrętna kobieto.

Cukiereczek007

Nie ma ciebie, jesteś zmyśloną imaginacją NieMamSwojegoZdania, która ma na celu bycie tym prostakiem, który szydzi i obraża, bo on sam w sobie choć do bystrych nie należy, to stara się uchodzić za osobę z klasą. Stworzył cię, by prostota jego osobowości miała ujście, do stalkowania i prześladowania i by durna szczebiotka mu przytakiwała i broniła... Słabe...

Ty nie chcesz rozmawiać ze mną, a ja nie wierzę, że w ogóle jesteś fizyczna osobą, więc skończ. Ty skończ.

magdaxd

Jak tak wygląda ignorowanie z Twojej strony to jak nieznośnym musi być jakakolwiek doza zainteresowania. XD

Cukiereczek007

Jeśli tak unikasz mojego rzekomego "prześladowania" to nasuwa się znany i lubiany frazeologizm "lubisz to ****" i już znamy cel twojej zaczepki, stalking i trollowanie. Skończ.

magdaxd

Jestem prawie tak dobra w unikaniu prześladowania, stalkowania, ludzi z paranoją, trolli i co tam jeszcze sobie wyprojektujesz na mnie jak Ty. XD

Cukiereczek007

W czytaniu ze zrozumieniem jesteś absolutnie słaby NieMamSwojegoZdania i udowodniłeś to już po raz kolejny. Gdzie napisałam, że "unikam trolli"? Wręcz przeciwnie, gdy wiem o którymś, to przestrzegam przed nim ludzi, za co teraz wypisujesz do mnie te bzdury tutaj... Ale odpuść sobie, bo twoje zachowanie jest psychopatyczne.

magdaxd

Bełkoczesz, aż tak bardzo nie masz nic lepszego do roboty? XD

Cukiereczek007

Czego się można było po tobie innego spodziewać?

magdaxd

Absolutnego dna.

Cukiereczek007

No i je osiągnęłaś.

magdaxd

Ciekawe.

Cukiereczek007

Bardzo nie ciekawe.

magdaxd

A mimo tego się wciągnęłaś. XD

Cukiereczek007

Lubię patrzyć na ludzkie samoupokorzenie... Daje mi to +10 do rozrywki w życiu... Zwłaszcza w internecie, gdzie ludzie myślą, że mogą wciskać kity... Prawda, NieMamSwojegoZdania?

magdaxd

Nawet nie wiesz ile rozrywki Ty mi dostarczasz. Zwłaszcza jak się triggerujesz i odpisujesz elaboraty na moje 3 słowa XD Brnij dalej i przekonuj samą siebie XD

magdaxd

A właśnie, jeśli chodzi o wciskania kitów, w którym kraju jest 20% zdeklarowanych homoseksualistów?

Cukiereczek007

Odnośnie elaboratów, to można wyrazić swoje zdanie w jednym komentarzu, a nie podniecając się dopisywać kolejne.

Piszę dużo, bo piszę tyle ile mówię. Wiem, że niektórym sprawia problem napisanie kilku zdań, ale to nie powód do dumy...chyba, że na Podlasiu... To ok.

magdaxd

To w którym kraju?

Cukiereczek007

Co powiesz na temat filmu?

magdaxd

O to musisz zapytać w innym wątku, ten jest o lgbt w filmach vs. społeczeństwie. Skończ ten offtop i powiedz wreszcie, który to kraj Magdo.

Cukiereczek007

Nie, ten jest i filmie, a twoja wypowiedź świadczy o tym, że nie oglądałeś filmu.

Nikt ci nie dał pozwolenia na mówienie mi po imieniu. To, że je napisałam nie oznacza, że masz prawo się tak do mnie zwracać i nie jest to coś, co daje ci jakąkolwiek przewagę, NieMamSwojegoZdania. Najpierw byś się przedstawił.

magdaxd

Przeczytaj temat i treść wątku w którym piszesz aż zrozumiesz.

Cukiereczek007

Zrozum wreszcie, że jesteś na forum filmowym, a nie forum o poglądach społecznych i prywatnych bólach d***

magdaxd

Przecież sama napisałaś komentarz o swoich wyobrażeniach nt. ilość homoseksualistów pouczając kogoś, na który ja odpowiedziałam. Magdo w Twoim wieku problemy z pamięcią to już bliżej jednostki chorobowej, a nie starzenia się.