PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10011894}
3,8 7,4 tys. ocen
3,8 10 1 7352
4,2 30 krytyków
Pan Samochodzik i templariusze
powrót do forum filmu Pan Samochodzik i templariusze

Czyli istnieje prawdopodobieństwo, że Pan Samochodzik (pan Tomasz) będzie człowiekiem czarnoskórym, a towarzyszący mu harcerze będą się mieli ku sobie nieco bardziej niż jest to w zwyczaju między kolegami. Kapitan Petersen i niejaki Kozłowski też mogą namieszać coś nowoczesnego, a córka Petersena - Karen - może zaistnieć jako zagorzała feministka walcząca nie tyle o skarb, co o równouprawnienie. Wielkich oczekiwań co do tego serialu nikt chyba nie ma. Oby tylko nie przesadzili.

Ubik777

Towarzyszący mu harcerze, będą raczej harcerkami. Jestem tego prawie pewien.

Sanderus

Harcerkami to mogą być tylko nie czarnymi haha.

Ubik777

Nie, takie prawdopodobieństwo nie istnieje, ponieważ Mateusz Janicki raczej jasną skórę ma. Co do Karen. O ile dobrze pamiętam, niezależną, pewną siebie osóbką była i w kaszę dmuchać sobie nie dawała.

ocenił(a) film na 1
Ubik777

Temat równouprawnienia trzeba zostawić na "PS i Złotą Rękawicę" - ta to przecież była domena Pani Księżyc. ;)

Ubik777

myślę,że Pan samochodzik ,żeby było jakieś urozmaicenie ,jak sama nazwa sugeruje i idąc z postępem ,powinien w tych czasach lubić auta i nie tylko platonicznie ps.jeszcze nie oglądałem ,ale jako wielbiciel starego samochodzika już drżę z niepokoju oczwiście ,że oczy będą bolały