PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8515}

Pani Doubtfire

Mrs. Doubtfire
1993
7,0 143 tys. ocen
7,0 10 1 142997
6,8 33 krytyków
Pani Doubtfire
powrót do forum filmu Pani Doubtfire

jak sam film zresztą. Sam nie wiem co mam o nim pisać, filmy familijne obok sensacyjnych to dwa najgorsze gatunki jeżeli o filmie familijnym możemy w ogóle mówić jako o gatunku filmowym bo tutaj bym polemizował. Jako komedia to w ogóle tragedia, żart musi być inteligentny a nie taki jak nam tutaj serwowano. 2 z litości bo jednak lepszy od słynnego HSM

ocenił(a) film na 8
Charlie_M_

O gustach się nie dyskutuje. Dla mnie film lekki który daje odpocząć od 'gigantów' światowego kina...
A i Tobie polecam takie 'lightciki' bo jak dla mnie jechanie na 'Obywatelach...' i 'Mechanicznych...' później Ci się odbije. Wiem to z autopsji...
Pozdrawiam
P.S.
Cichopek i Kupicha nie są moimi idolami, ale nie mogę się zgodzić z twoją tezą...

ocenił(a) film na 5
Mizi

Ale ja to wszystko oglądam, przecież inaczej bym nie komentował i dla mnie to jest kiepskie kino. W skrócie, kino dzielimy a dobre, złe i podobno na filmy bollywood. Ten film jest zły, przecież to proste a ja niczego złego ludziom nie będę polecać.

Charlie_M_

o matko patrzę głupi tekst i kto jest autorem? porażka...

użytkownik usunięty
Charlie_M_

film nie jest zły.
to jest po prostu film dla każdego.
dobry dla dzieci, na pewno nie głupi, ale wysokich lotów też nie.
mam do niego sentyment. a ty w tym momencie, oceniając go na 2 wychodzisz na snoba, co się unosi, że się niby zna i ma świetny gust w filmach, znawca, co się prawie udławi, co by się stało gdybyś tego nie napisał? byłoby lepiej. twój komentarz nic nie wnosi. poza tym co to ma znaczyć? " Ten film jest zły, przecież to proste a ja niczego złego ludziom nie będę polecać. " - niech każdy sam się przekona, a nie TY będziesz narzucać niepotrzebne opinie.

ocenił(a) film na 8
Charlie_M_

Film bardzo dobry i wcale nie głupi. W humorystycznej otoczce przekazuje wartościowe przemyślenia. Przyznaj się Charlie, oglądałeś w ogóle ten film? :) Bo niektóre Twoje wypowiedzi dobitnie świadczą o tym, że kilku komentowanych filmów na bank nie widziałeś, a powyższa jakoś nie dowodzi tego, że widziałeś "Panią Doubtfire".

Loszo

Ja też uważam, że jest to bardzo dobry film i nie chodzi w nim tylko by sie pośmiać z całą rodziną, ale też dotyka problemu rozwodów i jest próbą oswojenia dzieci z tą, jakże trudną dla nich sytuacją. A co do humoru to rozumiem, że nie wszystkim odpowiada, każdego przecież śmieszy co innego.

Charlie_M_

Film moim zdaniem jest przyjemny, zabawny i miejscami wzruszający... a okropny to jest założyciel tematu, ale bez urazy.

amelia_

Przydałby mu się wibrator, po którym spada napięcie. Może by się rozluźnił. A i wszy łonowe mógłby wygonić... :P

amelia_

Humor? Ja się uśmiałam... jak to szło? "Kiedy patrzę na zimne mięso przypomina mi się Winston" xDD albo "Alkohol go zabił... dosłownie... wpadł pod cysternę z piwem" :D:D:D

ocenił(a) film na 10
Vickynella

Dokładnie :P Film jest the best! 10/10

Vickynella

Albo gdy Daniel bawił się figurkami dinozaurów :D

Charlie_M_

Jak można powiedzieć, że gatunki są złe? Mozna ich nie lubić, w ich obrębie mogą byc gorsze lub lepsze filmy, ale czepianie się całego gatunku?