PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=346814}
7,5 21 tys. ocen
7,5 10 1 20525
8,0 22 krytyków
Paprika
powrót do forum filmu Paprika

czy ktoś się orientuje czy ten film będzie dystrybuowany w Polsce, przez kogo i kiedy?
a jesli nie to niech chociaż wypuszczą na dvd.

Kikkoman

Premiera w Japonii odbędzie się dopiero na początku przyszłego roku, więc nie oczekuj za szybko filmu w Polskich kinach. Ale dystrybutor zapewne się znajdzie, ostatnio anime w Polsce ma coraz więcej szczęścia. Póki co od listopada dostępny będzie soundtrack - w Japonii oczywiście :]

helsing

No to sobie poczekamy. Moda na anime jest - ale nie sądzę żeby dotarła do dystrybutorów. Nadal jednak króluje nam holiłód. Modle się żeby jednak ktos to sprowadził.

ocenił(a) film na 10
Kikkoman

"Tokyo Godfathers" wypuścili na DVD, i to całkiem ładnie - kupi się te wydanie po 40 zł, a w dodatku ma ono 2DVD. Polecam serdecznie - przuroczy film :).

Co do "Papriki" - czekam na okazję ponownego zobaczenia w kinach - taka wizualna (i nie tylko) uczta zdarza się ogromnie rzadko :).

Manni

a ja paprikę widziałem na warszawskim jesiennym festiwalu filmowym :P :P, trza się było orientować, grali to na początku października, Satoshi Kon w kinie ........ wreszcie nie na ekranie mojego kompa!!!!! cieszyłem się jak dziecko :P