PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10014050}
4,6 5,4 tys. ocen
4,6 10 1 5415
3,5 8 krytyków
Parada serc
powrót do forum filmu Parada serc

Dawno nie widziałam tak słabego filmu. Gra aktorska po prostu leży, główna para jest tak niedopasowana, że mimo starań nie widać nawet minimum chemii. Sceny jak niby się w sobie zakochują (scena z występem muzycznym i zaplątaniem w smycz) są wręcz żenujące.
I skąd oni wzięli tego jamnika, który ciągnął główną bohaterke niczym 40kg bydle?

Cała parada niby była tajna, dbali o to by nikt z zewnątrz za dużo nie wiedział. Nagle na kilka nocy wynajmuje u nich pokój obca dziewczyna. Idealnym pomysłem jest ją we wszystko wtajemniczyć!
Kobieta przyjeżdża na kilka dni i zamiast zwiedzać pali się do pomagania przy tajnej paradzie? Nic podejrzanego. Po kilku godzinach rodzina traktuje ją jak domownika. Właściciel mieszkania mówi, że ma siedzieć w domu? Ok, babka będzie siedzieć. Właściciel kazał zająć się psem? Nie ma problemu w końcu każdy kto wynajmuje pokój na kilka nocy marzy o tym by zajmować się cudzym psem. Pies ucieka, bo facet nie zakluczył za sobą drzwi? Wina wynajmującej pokój, w końcu jak mogła nie upilnować obcego psa?

Podsumowując, nie da się tego filmu obejrzeć do końca. Wytrwałam do połowy i dałam sobie spokój z takim nielotem.