PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693308}
3,6 86  ocen
3,6 10 1 86
Paradox
powrót do forum filmu Paradox

opisujecie i oceniacie :)
to o czym się rozpisujecie to: http://www.imdb.com/title/tt4540434/?ref_=fn_al_tt_2
kto inny tworzył, inni aktorzy
a to powyżej to ch. go wie bo u takiej reżyserki i tych aktorów nie ma filmu paradox
ale ogólnie podobają mi się wypowiedzi oglądaczy, którzy nawet nie zauważyli takiego drobiazgu jak to, że to nie ten obraz ;)
pzdr

lesli_2

Mnie zdziwiło ze nie mogłem znaleźć właśnie tego filmu tutaj szukam szuka mi nic ale ci modernizatorzy to widząc jacy są zawsze mówiłem ze większość to bezmózgi ile razy coś dodawałem to odrzucali z durnych powodów min jeden film odpowiedz był coś w tym stylu nie ma go na imdb więc niema takiego filmu lub to daje jakąś ciekawostkę i odpowiedź ze jest nieważna a po miechu widzę zryta słowo zw słowo z moja poprzednia wstawką dlatego teraz mam gdzieś coś tu dodawać fakt czasami coś wrzucę z nadzieja ze poznam kolejnego bałwana
p.s. jeżeli skasują ten post lub dostane bana znaczy ze prawda w oczy kole
pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Baal

Ja też wiele razy wpisywałem im (jaśnie kur]:-[] weryfikatorom) od gamoni, pacanów i bałwanów, te posty nawet stare dalej tu są, ale nikt tego nie zgłasza, bo raczej wszyscy podzielają to zdanie.

Wiele razy mi się do kropki, przecinka przyczepiali, ŹRÓDŁO tego, ŹRÓDŁO tamtego i to najlepiej kilka.
Są tak wku]:-[]jący, że od dłuższego czasu nic kompletnie nie dodałem, bo mi odebrali ochotę na cokolwiek.
A tu proszę taki kwiatek! I tyle czasu to tutaj wisi i nikomu się nic nie chce np. tego poprawić!

Jednymi wyjątkami, to miałem do czynienia z Lucynicą i Patkotem, mili i pomogli czasami, reszta to zadufane w sobie gbury.
Koniec, kropka.