Wszystko pięknie, tylko trochę głupio, że zaczęli się sami zabijać... choć z drugiej strony było to w miarę oryginalne...
No trochę głupio, ale trzeba przyznać, że walki były rewelacyjnie zrealizowane, oryginalne ruchy i uniki - takie walki lubię najbardziej, a nie monotonne walenie piąchami, jak w amerykańskich filmach.
Bo ten styl walki nazywa się "systiema". Rosyjska sztuka walki teraźniejszych służb specjalnych, dlatego takie oryginalne ruchy i uniki:)
zgdzę się. gdyby nie beznadziejny pomysł młócenia się nawzajem film mógłby być naprawdę fajny. a tak jest przeciętny i nic ponadto.
zmarnowany potencjał
Trochę głupio? Trochę głupio ,że spoilujesz kolego.. Na szczęście widziałem ten film przed Twoim komentarzem, ale inni się mogą rozczarować.
Co do samego zabijania to też mi było głupio ,że tak postąpili. Ale to są Rosjanie i oni inaczej myślą. Polacy czy Amerykanie inaczej by pewnie postąpili.
a niby dlaczego zmarnowany potencjał? dobrze zrobiony film, nie wiem do czego się czepiasz.
Oni się sami zaczęli zabijać bo byli żołnierzami i chcieli zginąć w walce a nie przez wirusa , wcale to nie takie głupie.