PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547977}
5,7 63 tys. ocen
5,7 10 1 62923
4,4 17 krytyków
Paranormal Activity 2
powrót do forum filmu Paranormal Activity 2

Łapię wszystko do momentu kiedy demon wstępuje w Krysti . Potem jej mąż chce z niej wypędzić
tego ducha , przykłada jej krzyżyk do ciała i co ? Wypędza tego demona ? Czy przerzuca go na
siostrę Krysti ? Czyje zdjęcie palił ? I po co ? Co w dzieciństwie przeżyły Kristi i Katie że nie mogły o
tym rozmawiać ? I tam przy końcu jak Katie otwiera pudełeczko z jakimś wisiorkiem i cośtam mówi
że chyba postradała zmysły że nie moze o tym myśleć i że Misah miałby ją za wariatke i co robią tu
rzeczy z ich domu ? To że potem w Katie jest Demon który zabija całą rodzinkę i zabiera małego to
rozumiem a kto mi wytłumaczy pozostałe rzeczy ? Byłabym niezmiernie wdzięczna !!!

ocenił(a) film na 5
Luelle91

Nie wiem czy wypędził z Kristi demona i czy to przeszło na Katie. Daniel palił zdjęcie Katie. Po co to nie wiem, może dlatego, że to wszystko zaczęło się, gdy znaleźli to zdjęcie w tym albumie. W dzieciństwie Kristi i Katie przeżywały takie same nawiedzanie (czuły kogoś oddech, słyszały kroki itp.). Gdy Katie miała 8 lat (chyba) spalił im się dom. Następnie gdy Katie skończyła 13 lat, demon się wyniósł. A gdy Katie otwiera to pudełeczko (z wisiorkiem chyba) mówi o wydarzeniach, które się u niej działy w tym czasie (przypomnijmy sobie, że akcja w 2 części dzieje się wcześniej niż w 1 części Paranormal Activity). Ja rozumiem to mniej więcej tak :) Jeżeli coś jest w mojej wypowiedzi źle to proszę poprawić :D

ocenił(a) film na 5
NaTkAxdd12

Demon wstępuje w Kristi, następnie ta ich starsza pani indianka czy coś takiego przerzuca go na Katie, od tego momentu wydarzenia z jedynki i dwójki dzieją się tak jakby w tym samym czasie. Jak Katie zabija Micah to wraca do Kristi, zabija wszystkich i bierze dziecko... Ja to w ten sposób zrozumiałam.
Katie i Kristi były na tego demona skazane przez swoją superową babcię czarownicę, która miała oddać swojego syna w ręce demona (w zamian za pieniążki i urodę czy coś w ten deseń :D ), ale urodziła córkę, a jej córka znowu dwie córki. Pierwszym dzieckiem znaczy się chłopcem w rodzinie był właśnie Hunter...

ocenił(a) film na 9
natalusiek

Ok , dzięki juz wszystko rozumiem , interpretuję tak samo jak Ty Natalusiek ;)

natalusiek

ja też tak to interpretuję, jak Wy, ale nie rozumiem czemu Kristi została zabita, a Katie morduje i to ona "nosi" czy ma w sobie demona, który własnie przez nią działa ... dlaczego Katie a nie np. Kristi (przeżyła) ??