PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49865
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

...

ocenił(a) film na 2

Denny jak każda z części. Nudny nie ma w nim nic ciekawego. Na prawdę nie polecam ...

ocenił(a) film na 1
Wiciu_96

Zgadzam się, kompletna porażka i strata czasu.

Waza47

moze inudny ale strachu czasem daje mimo to jest przewidywalny dla mnie to jest 1 z straszniejszych horrorow ostatnich a ogladalem wiele imnie jest ciezko wystraszyc

Waza47

to podaj mi lepszy tytul

ocenił(a) film na 2
polska9999

Według mnie dobre są : "Nieproszeni goście", "Przypadek 39", czy "The Grudge - Klątwa"

Wiciu_96

true, oglądałem go sam o pierwszej w nocy i nie było ŻADNEJ sceny która by mnie wystraszyła ;))

lechu15

kwestia psychy ja na paranormal sie balem na a na klatwie nie mimo ze duzo osob sie bojii

polska9999

Ja chyba bardziej bałem się na klątwie, chociaż pewnie przez to że oglądałem ją w wieku bodajże 8 lat (oczywiście chodzi mi o wersję japońską) :P

ocenił(a) film na 5
Wiciu_96

Jedynka miała ten "sznyt" a tutaj wieje nudą i zakusami na regularny, aczkolwiek marny horror.

ocenił(a) film na 2
Bemol72

tak , jedynka mogła być, chociaż też mi się średnio podobała, ale późniejsze części to tragedia, a ma jeszcze 4 wyjść...

ocenił(a) film na 3
Wiciu_96

Nie wiem czy nazywają ten film horrorem na tej samej zasadzie co Zmierzch ale dla mnie osobiście jest to przepiękna komedia.
Babcie robiące grila wymiatały.
Reszta o dno pierwsza klasa.