PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49865
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

co za dużo to nie zdrowo , trzecia część już troche przewidywalna i przesadzona , jak dla
mnie średnio , bez rewelacji .

moldawskadolina

Zgadzam się w 100%! Czekałem, doczekać się nie mogłem a po wszystkim - wielkie rozczarowanie. Nie polecam

ocenił(a) film na 2
moldawskadolina

Ja dałem 2. Film jest po prostu żałosny, po pierwsze 3/4 filmu nic nie widać, można pójść spać, a jak już coś się dzieje to chce się śmiać. Najpierw wnerwiła mnie kobiecina, która jak nienormalna zaczęła drzeć się na męża, że niby sobie wszystko wymyślił, później chciałem żeby ją dorwało pierwszą i z głowy. Później ta cała akcja z Mary - luuudzie gorszego wtrącenia niepotrzebnego shitu nie widziałem - co miał cały film do tego? Ale oglądam dalej - nocują u babci (czy gdzie tam bo już nie mogłem tego słuchać), noc, kobieta chce porozmawiać z chłopakiem, a ten żeby poszła spać... a wcześniej tak próbował zaargumentować swoje opinie... I wreszcie końcówka, miazga, wzięta z czterech liter - skąd się to wszystko nagle wzięło, jakieś wampiry czy coś (oczywiście 90% ciemności bo jakże, tniemy koszty). Kolega nie umie włączyć światła, bo jest to na poziomie inżyniera mechatroniki. Ogólnie totalna szmira, odradzam jeśli macie jakąś alternatywę do oglądania.

Co mnie dziwi? Wysoka średnia ocen.