PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49927
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

8/10

ocenił(a) film na 10

Film dla osób, które kochają opowieści o duchach. Na tutejszym forum padło pytanie, czy
lepiej oglądać w kinie, czy w domu? Moim zdaniem, jeżeli ktoś dysponuje dobrym kinem
domowym to zdecydowanie polecam własne mieszkanie. Najlepiej oglądać samemu w
domu! Jak to poprzednie wersje P.A. przez 80 % filmu spokój, akcja tak naprawdę, rozkręca
się od 2/3 części filmu.
Dla mnie jest to najlepsza część z trzech wyprodukowanych.

ocenił(a) film na 4
Lizbona7

5/10... nuda, nuda, jeszcze raz nuda... czekalem i doczekac sie nie moglem jakiejs akcji, ktora na prawde mnie chodz troche ruszy, widze ze rok 2011 bedzie nieudany jezeli chodzi o kategorie "horror" mialem nadzieje ze P.A to poprawi, ale niestety... miejmy nadzieje ze 4 nie bedzie

Risto91

pewnie tak jak ja oglądałeś film o 15 w sali kinowej wraz z kolegą, jeśli tak to nie dziwie się że dałeś 5 ... :|

ocenił(a) film na 7
LeVys

Film zajebisty i nie zgadzam się z wami że akcja rozkręca się po 80% filmu: a zarys postaci przy trzęsieniu?
wystraszona opiekunka? wywoływana krwawa merry? Czy dwie epickie sceny wciągane do "miejscówki" tobiego cristi i scena w kuchni

ocenił(a) film na 8
zolnierz1234

uwielbiam scenę w kuchni!

sikorzak

Duszek i meble, rewelacja :)

ocenił(a) film na 8
marckoza

tak. zdecydowanie. ja nawet nie zauważyłem jak Julie wróciła do kuchni, że nie ma tylu rzeczy. najpierw szukałem lampy...potem stołu...a potem wszystko spadło i moje zdziwienie było ogromne. tak samo prześcieradło. zaskoczenie ogromne...sądzę, że nie było osoby, która by nie sądziła że to mała Kristi...

ocenił(a) film na 8
Lizbona7

Nie wazne gdzie ogladacie, samemu w ciemnym pokoju najlepiej. Wlasnie obejrzalam sama, jest juz ciemno i kilka scen wywolalo u mnie gesia skorke, w niedziele zabieram siostrzenca do kina, niech tez sie wystraszy :D

Usagi_V

ja jak obejrzałem 1 to bałem sie wyłonczyc kompa :D:D::D

ocenił(a) film na 8
Piotrek_1099

Ja po obejrzeniu jedynki balam sie ruszyc kursorem po ekranie :D Pierwsza czesc tez ogladalam sama i po ciemku, bo tylko tak mozna wprowadzic sie w horrorowy nastroj. Z grupa wydurniajacych sie kumpli obok kazdy by sie nie bal.

Usagi_V

dlatego ja z kolegą poszedłem :D
Zamiast się bać to łącha cisneliśmy przy każdej scenie ;D