Są zdjęcia z filmu... Gdzie, że się tak zapytam jest motyw z drugiego zdjęcia ? Przespałam go? Ogólnie film dobry, ale z tego co widzę jest wiele wersji.
O kurczę! Masz racje... ten motyw na zdjęciu jest super! szkoda że nie było go w wersji którą oglądałem bo byłby chyba najlepszy. Ale bywa tak że np. trailer zawiera sceny których nie zawiera potem film, może i tutaj tak wyszło że dali wcześniej screeny a potem postanowili wycofać jakieś sceny.
Teraz widzę że sceny z pierwszego i czwartego zdjęcia też nie ma! masakra... a tak to fajnie wygląda.
No właśnie ;) Ja wczoraj oglądałam ten film chyba... Drugi raz. I były sceny, których nie widziałam, gdy oglądałam pierwszy raz. Np. Nie było motywu z tym, że dziewczynki wywoływały Krwawą Mary. Nie było tego, że Kristi sobie chodzi po krawędzi i skacze, a Toby ją łapie.. Więc nie wiem ile w końcu jest wersji tego filmu.
Oglądałam wersję z tymi wymienionymi przez Ciebie scenami - ale to była wersja unrated, więc pewnie dlatego :)
To są zdjęcia dla mass mediów, promujące film. Specjalnie przygotowane a nie kadry z filmu. Tak ciężko to pojąć?