Nie warto na to iść, tak samo jak sobie zaśmiecać miejsce na komputerze aby ściągać.
Mam nadzieje, ze nie wyjdzie już żadna nowa część tego filmu. Bardzo wolno się toczył i wcale nie rozkręcił się. Ocena- 3/10 za reklamy, których nie musiałem oglądać bo się spóźnilem :D
Wiele scen nie było, które są pokazane na zwiastunach i zdjęciach. Mega shit. Według mnie trailer zrobił na mnie większe wrażenie niż sam film. Nie wiem dlaczego ten film ma aż tak wysoką ocenę. W filmie były tylko trzy mocne momenty i nic więcej ;) Chyba, że są jakieś dwie wersje... bo ta na której byłam w kinie była do bani =)
Niestety ja sie tez rozczarowalam :( Strrrrrrrasznie naciagane, zamiast sie bac to ziewalam z nudow. Ble! Zawyżone 3/10
Nie dziwię się, że na całą salę w Multikinie w Krakowie byłam tylko ja i mój chłopak. Uważam, że poprzednie części były o wiele lepsze ;)
również się zawiodłem, nic nowego nie wnosi ten film do fabuły. Nie polecam nawet fanom PA iść na to do kina.
Mam nadzieję, że lepiej im to wyjdzie niż PA 3. I będzie to samo co na trailerze !!!