PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49927
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Nie warto na to iść, tak samo jak sobie zaśmiecać miejsce na komputerze aby ściągać.
Mam nadzieje, ze nie wyjdzie już żadna nowa część tego filmu. Bardzo wolno się toczył i wcale nie rozkręcił się. Ocena- 3/10 za reklamy, których nie musiałem oglądać bo się spóźnilem :D

ocenił(a) film na 3
DontLookAtMe

Wiele scen nie było, które są pokazane na zwiastunach i zdjęciach. Mega shit. Według mnie trailer zrobił na mnie większe wrażenie niż sam film. Nie wiem dlaczego ten film ma aż tak wysoką ocenę. W filmie były tylko trzy mocne momenty i nic więcej ;) Chyba, że są jakieś dwie wersje... bo ta na której byłam w kinie była do bani =)

DontLookAtMe

Niestety ja sie tez rozczarowalam :( Strrrrrrrasznie naciagane, zamiast sie bac to ziewalam z nudow. Ble! Zawyżone 3/10

ocenił(a) film na 3
ania_p_85

Nie dziwię się, że na całą salę w Multikinie w Krakowie byłam tylko ja i mój chłopak. Uważam, że poprzednie części były o wiele lepsze ;)

ocenił(a) film na 5
Paullenn

również się zawiodłem, nic nowego nie wnosi ten film do fabuły. Nie polecam nawet fanom PA iść na to do kina.

ocenił(a) film na 3
DontLookAtMe

Szykowana jest już czwarta część na 2012.

ocenił(a) film na 3
fauzi

Mam nadzieję, że lepiej im to wyjdzie niż PA 3. I będzie to samo co na trailerze !!!

ocenił(a) film na 3
Paullenn

Też mam nadzieje że sie zbiora do kupy i nakręcą cos lepszego.Bo narazie równia pochyła..co kolejna część to gorsza..