Najbardziej lubie tego typu horrory i nie mogę po nich spać :D Ci co piszą negatywne komentarze nie wiem czego w ogóle oczekują po takim filmie. Tu nie będzie krwawej jatki (dzięki Bogu) jak w Pile czy innym gównie. Ja się strasznie bałam, polecam!!!
przytakuje.Film jest tak porąbanie straszny że po jakimś czasie ma się dość dalszego oglądania. Jak dla mnie film mocny, straszniejszy niż 2 poprzednie części.
O tak, gdyby nie towarzystwo moich znajomych, przy których krwawa Mary się chowa, czuję że w domu nie mogłabym spać po nocy. Flm mocny, dreszczyk emocji był, moim zdaniem najlepsza część ze wszystkich i przede wszystkim najstraszniejsza . Oczywiście, polecam.
a ja ogladajac go samemu, w domu, wieczorem, stwierdzam ze wynudzilem sie "strasznie"... i nie wiem co w tym takiego strasznego, bo ja przysypialem
Ja od horroru oczekuję np. akcji, momentów grozy, oryginalności, interesującego scenariusza itp. Niestety w tej serii nie ma żadnego z tych elementów. Jest za to mnóstwo scen w których filmuje się baseny albo kuchenne utensylia co powiem szczerze nie przeraża mnie. Może jestem jakiś dziwny.
Dziewczyno ten film to lipa bardziej się uśmiałem niż wystraszyłem a byłem w kinie sam na sali najgorsza część totalne gówno odradzam szkoda kasy i czasu.
to po co poszedłeś na taki film? dobrze wiedziałeś jakiego typu to film, bo to 3 część
Bo się zasugerowałem wypowiedziami,że akurat ta część jest najlepsza ze wszystkich
Ja tak uważam. Poza tym znajomi, którzy widzieli ten film też tak uważają. Niektórzy lubią oglądać "bad turn" i "piłę" a ja filmy o duchach
Ogólnie też lubię filmy o duchach i horrory,a serii "Wrong Turn" nie cenię za wysoko może za wyjątkiem 1 części.
Oglądając strasznie się wynudziłem, niemal zasnąłem. Film bardzo przewidywalny, ciągnięty jakby na siłę i bez pomysłu. Pierwsza część była jeszcze znośna, bo było to coś nowego/innego. Tutaj wszystko było jasne, z góry wiadomo było jak to się zakończy. Moim zdaniem nie warto tracić czasu na ten film.
A ja się nie spodziewałam, że przyszła teściowa może tak zaje*ać przyszłego zięcia wzrokiem :PP
A to, że teściowe to wiedźmy to już każdy wie :PP
film jest totalnie nudny, 90% filmu nic sie nie dzieje, 10% "strachu ?" niee, tego slowa nie mozna uzyc, tutaj nic strasznego nie ma... czego wy sie tam boicie ?!
Bo filmy takie jak PA czy tez Blair Witch Project itp. już takie są, przez cały film budują napięcie które stopniowo narasta, jak się w taki film nie wczujesz na samym początki tylko podchodzisz do niego z jajem to jest on po prostu śmieszny i g... warty. Ale jak siedzisz sam w domu zgasisz światło, podkręcisz głośniki wtedy taki film może Cie nieźle przestraszyć. Moim zdaniem ten film właśnie jest na takie samotne wieczory niż na kino z kolegami.
tylko ze ja go ogladalem sam, wieczorem i jakos mnie to nie ruszylo, poprzednie czesci tak samo, nie widze w tym filmie nic pozytywnego
No i to mnie właśnie w ludziach najbardziej dziwi, oglądasz 1 i 2 i wiesz już że to nie film dla Ciebie, ale nie omieszkasz obejrzeć 3. Więc o co tu chodzi? Ja np. nie lubię gwiezdnych wojen, bo obejrzałem kiedyś jedną część i zrozumiałem że tematyka nie dla mnie, więc nie oglądałem już żadnej innej części bo po co??