PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49927
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Byłam w kinie

ocenił(a) film na 9

Najbardziej lubie tego typu horrory i nie mogę po nich spać :D Ci co piszą negatywne komentarze nie wiem czego w ogóle oczekują po takim filmie. Tu nie będzie krwawej jatki (dzięki Bogu) jak w Pile czy innym gównie. Ja się strasznie bałam, polecam!!!

ocenił(a) film na 9
migotkam

przytakuje.Film jest tak porąbanie straszny że po jakimś czasie ma się dość dalszego oglądania. Jak dla mnie film mocny, straszniejszy niż 2 poprzednie części.

migotkam

O tak, gdyby nie towarzystwo moich znajomych, przy których krwawa Mary się chowa, czuję że w domu nie mogłabym spać po nocy. Flm mocny, dreszczyk emocji był, moim zdaniem najlepsza część ze wszystkich i przede wszystkim najstraszniejsza . Oczywiście, polecam.

ocenił(a) film na 4
migotkam

a ja ogladajac go samemu, w domu, wieczorem, stwierdzam ze wynudzilem sie "strasznie"... i nie wiem co w tym takiego strasznego, bo ja przysypialem

migotkam

Ja od horroru oczekuję np. akcji, momentów grozy, oryginalności, interesującego scenariusza itp. Niestety w tej serii nie ma żadnego z tych elementów. Jest za to mnóstwo scen w których filmuje się baseny albo kuchenne utensylia co powiem szczerze nie przeraża mnie. Może jestem jakiś dziwny.

ocenił(a) film na 1
migotkam

Dziewczyno ten film to lipa bardziej się uśmiałem niż wystraszyłem a byłem w kinie sam na sali najgorsza część totalne gówno odradzam szkoda kasy i czasu.

ocenił(a) film na 9
raffaelo23

to po co poszedłeś na taki film? dobrze wiedziałeś jakiego typu to film, bo to 3 część

ocenił(a) film na 1
migotkam

Bo się zasugerowałem wypowiedziami,że akurat ta część jest najlepsza ze wszystkich

ocenił(a) film na 1
raffaelo23

I miałem cichą nadzieję,że faktycznie tak jest

ocenił(a) film na 9
raffaelo23

Ja tak uważam. Poza tym znajomi, którzy widzieli ten film też tak uważają. Niektórzy lubią oglądać "bad turn" i "piłę" a ja filmy o duchach

ocenił(a) film na 1
migotkam

Ogólnie też lubię filmy o duchach i horrory,a serii "Wrong Turn" nie cenię za wysoko może za wyjątkiem 1 części.

raffaelo23

Oglądając strasznie się wynudziłem, niemal zasnąłem. Film bardzo przewidywalny, ciągnięty jakby na siłę i bez pomysłu. Pierwsza część była jeszcze znośna, bo było to coś nowego/innego. Tutaj wszystko było jasne, z góry wiadomo było jak to się zakończy. Moim zdaniem nie warto tracić czasu na ten film.

ocenił(a) film na 9
Swallower

A ja się nie spodziewałam, że przyszła teściowa może tak zaje*ać przyszłego zięcia wzrokiem :PP
A to, że teściowe to wiedźmy to już każdy wie :PP

ocenił(a) film na 4
migotkam

film jest totalnie nudny, 90% filmu nic sie nie dzieje, 10% "strachu ?" niee, tego slowa nie mozna uzyc, tutaj nic strasznego nie ma... czego wy sie tam boicie ?!

ocenił(a) film na 8
Risto91

Bo filmy takie jak PA czy tez Blair Witch Project itp. już takie są, przez cały film budują napięcie które stopniowo narasta, jak się w taki film nie wczujesz na samym początki tylko podchodzisz do niego z jajem to jest on po prostu śmieszny i g... warty. Ale jak siedzisz sam w domu zgasisz światło, podkręcisz głośniki wtedy taki film może Cie nieźle przestraszyć. Moim zdaniem ten film właśnie jest na takie samotne wieczory niż na kino z kolegami.

ocenił(a) film na 4
haber0

tylko ze ja go ogladalem sam, wieczorem i jakos mnie to nie ruszylo, poprzednie czesci tak samo, nie widze w tym filmie nic pozytywnego

ocenił(a) film na 8
Risto91

No i to mnie właśnie w ludziach najbardziej dziwi, oglądasz 1 i 2 i wiesz już że to nie film dla Ciebie, ale nie omieszkasz obejrzeć 3. Więc o co tu chodzi? Ja np. nie lubię gwiezdnych wojen, bo obejrzałem kiedyś jedną część i zrozumiałem że tematyka nie dla mnie, więc nie oglądałem już żadnej innej części bo po co??

ocenił(a) film na 4
haber0

ale ja lubie takie filmy, ogladajac kolejne czesci czekalem na cos zaskakujacego, ale tego nigdzie nie ma...