PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Bydło

ocenił(a) film na 6

Film - całkiem niezły. Podobało mi się, że konwencja została zachowana. Fajnie rozwinięta historia z Toby'm i fakt, że babunia maczała w tym paluszki. Jak na prequel to zdaje egzamin.

Ale ja nie o tym... Multikino, 20:4,0 3/4 sali wypełnione. Zaczyna się film a ludzie wciąż gadają. Nie wnikam już w fakt, że nie mogą pohamować się od żarcia przez 1,5h. No ale dalej. Zdjęcia z pierwszej nocy i komentarze trwają, "A co to", "teraz się zacznie", "O konik", "Mój tata ma taką lampę". Scena gdy opiekunka "spotyka się" z Toby'm skwitowana gromkim śmiechem na sali, podobnie jak większość scen, dla których idzie się na ten film. Jednym słowem nastoletnie, wyluzowane, bezstresowe i aroganckie bydło w jednym z największych miast w Polsce. Mimo zwracania uwagi, aby panienka siedząca za mną pohamowała się od opowiadania co widzi na ekranie, nie potrafiła się powstrzymać. A kto rzuci głupszy tekst na sali ten fajniejszy. Żenada. Chyba czas zacząć chodzić na filmy w tygodniu, w godzinach, gdy gównażerka jest w szkole, na fajce albo ogląda sponsora z wysokości rozporka. Szkoda tylko, że wtedy przebywam w pracy.

Generalnie film udany, ale będę musiał go zobaczyć raz jeszcze w zaciszu domowym, bez suflerów, chrupaczy i centrl telefonicznych.

ocenił(a) film na 9
Wiktorek

zgadzam się z toba w 100 %.wczoraj byłam na tym filmie na 18.40 i po prostu bezmózgie ,głupiutkie i chamskie gimnazjum zepsuło wszystko,wszystkie emocje,ważne momenty,nie no...brak słów,jak dzieci chcą się pośmiać niech idą na komedie,
Nie opłaca sie iść na premiere,lepiej poczekać aż to bydło o którym wspominasz najpierw zobaczy film,zeby potem móc w spokoju i skupieniu oddać się wszystkim emocjom towarzyszącym podczas oglądania przejmujących scen
już nie będę wspominać jak dzieci się zachowały podczas niedoszłej sceny łóżkowej głównych bohaterów,naprawdę w połowie filmu chciałam juz wyjść
aha podobnie było w przypadku poprzedniej części a moze nawet gorzej bo gimnazjum popijało wódeczkę
jak tu się odezwać,jak cię wyzwą od najgorszych i zepsują cały klimat?ja sie takich gówniarzy po prostu boję

kasia_b_27

ja bylem w Cinema-city na 20:30 i kompletna cisza byla przez wiekszosc filmow - nie mowie o tym jak ktos na cala sale krzyknal JEZUS etc etc.
Malo gadania i to mi sie podobalo.
Zauwazylem tez, ze ludzie siedzacy przede mna jak sie ladnie obsrali to zaczeli rozmawiac, ale to czeste przypadki :)

ocenił(a) film na 8
ezils

Płock, 20:30...całe dresiarskie bydło w sali i również jeden śmiech, scena łóżkowa wielkie przejęcie, co jeden to lepszy w wyśmianiu.. rzeczywiście atmosfera opada i również Ciebie w 100% popieram. co do filmu...zaskakujący, więcej scen niespodziewanych no i do tego świetny zabieg z okłamanymi trailerami :) polecam!

sikorzak

Wlasnie! Oklamane trailery - kolejny dowod na to, ze nie ocenia sie filmu poprzez trailer. Zaskoczylo mnie to na plus. Lepsze sceny niz w trailerach.

Scena lozkowa chyba wszystkich rozbawila na sali; p

ocenił(a) film na 8
ezils

U mnie spokój tylko jak ten koleś zaglądnął do tego drugiego domu?,stodoły? i jak ci starzy zaczęli za nim iść to ktoś krzyknął "obrońcy krzyża". A tak to względny spokój

ocenił(a) film na 2
Wiktorek

Ohh wiedziałem że tak będzie a mimo to poszedłem i wiem to był mój błąd. Rozmowy pewnie bym przebolał, ale włączone telefony to przesada, nie rozumiem jak można pójść do kina z włączonym telefonem? Jest opcja wycisz... A do tego ciągły szelest papierków bardzo irytujący i ciągłe komentarze.... Byłem w Gdyni na 20:45, gdy jakiś jełop wyskoczył z tekstem wręcz krzyknął spie****aj cała sala w śmiech i było słychać oklaski, wstyd mi za takich ludzi...

ocenił(a) film na 7
DarkCry

Mi również wstyd i to po prostu żenujące. Pierwszy raz zdarzyło mi się z czymś AŻ takim perfidnym spotkać.

ocenił(a) film na 5
Wiktorek

W Bytomiu (seans 22:15) też darli mordy. Pozdrawiam wszystkich tych idiotów. Gdyby nie Wy to może bym się choć raz przestraszył.

ocenił(a) film na 9
Wiktorek

Nawet nie wiesz jak Cie rozumiem.. Ostatni film, na którym byłam, na który wparowała niezła grupka roześmianych kolesi i lasek, to "Don't be afraid in the dark". Film może i był raczej śmieszny niż straszny, bo jak wielu innych zupełnie czegoś innego się spodziewałam, ale to co zaczęło się dziać zaraz po przybyciu "wesołej ferajny" przeszło ludzkie pojęcie.. Na domiar złego usiedli sobie oczywiście za nami, bo jakżeby inaczej. Miałam wrażenie że w planach nie mieli raczej oglądania filmu, ale po prostu skończyły sie im pomysły na to, jakby tu jeszcze rozładować nadmiar energii.. Na sali była para, w której chłopak do tego stopnia się wkurzył, że poszedł odzyskać kasę za bilety, zabrał dziewczynę i wyszli. A tamci jeszcze się z niego śmiali.. żenada. Uspokoili się mniej więcej w połowie filmu.
Moim zdaniem jeżeli już przychodzi się na film dość sporą grupą i wszyscy są w dobrych humorach to mimo wszystko da się to jakoś opanować. Ja sama byłam kilkakrotnie na filmie z paczką znajomych - jednak od momentu rozpoczęcia się filmu ograniczyliśmy się do szeptania i cichego chichotania ;-) Trzeba mieć po prostu szacunek do innych oglądających, to wszystko.

Wiktorek

Nie po prostu film był tak nudny że ludzie już zaczęli rozmawiać!! w Zabrzu o 20:50 było cicho do połowy filmu potem wynudzeni już ludzie zaczęli rozmawiać bo już nie dało się wytrzymać :(

ocenił(a) film na 7
Wiktorek

Taki wkurzony jak wczoraj nie wyszedłem z kina jeszcze nigdy! Po prostu MASAKRA !!!!!!!!!!! 18.45 w Cinema City w Toruniu, małolaty, gówniarze i inne średnio umysłowo zaawansowane istoty zepsuły mi film na który tak długo czekałem. Również będę go musiał obejrzeć jeszcze raz w domowym zaciszu ! Nie wiem czy teraz będę mógł się przemóc i iść na film o podobnej konwencji do kina, chyba będę się bał kolejnych straconych pieniędzy :( Co z tą młodzieżą :/ No normalne BYDŁO