Moim zdaniem to jest horror ostatniej dekady! Narzekanie na 3 część raczej nie ma sensu, bo
dziwne, aby w tej części stało się coś niespodziewanego. Zabiegi, które powinny straszyć chyba
spełniają swoją funkcję. To jest horror, i nie wiem czego więcej chcielibyście się spodziewać. 4
część, a pewnie będzie może być zupełnie inna od pierwszych trzech. Córeczki z sabatów
przecież nadal żyją. Daję 8/10!!
Ja daję 7/10 ze względu na zakończenie. Było parę dobrych scen i akcji, np. prześcieradło za niańką, lecąca na kamerę kołdra (:P), ale największy strach jednak wzbudziła końcowa scena ze śmiercią matki... Jaka scena zaskoczyła was najbardziej?
Spadające meble z sufitu. I kiedy tego gostka coś drapneło. Tu praktycznie nie jest nic wytłumaczone , możemy czekać na wersję DVD , tam będzie więcej.
Zależy czego oczekujesz, dla jednych lepsze, dla innych gorsze. Mnie podobały się wszystkie 3 części i raczej nie mam większych obiekcji do ani jednej z części. Jak już ktoś obejrzał 2 części to na pewno niektóre motywy mogą być nieco przewidywalne. W każdym razie film jest nacechowany tą samą atmosferą co w 1 i 2 części.