Byłam w kinie na tym i rozczarowałam się, i to bardzo. Zdjęcia i trailery to co innego niż cały
film, który obejrzałam. Akcja z Krawą Merry miała toczyć się w łazience z Katie i Kristi, a była
tylko jedna z dziewczynek i kumpel ich ojca. Miała niby się pokazać ta cała Mery w lustrze, a
tylko było, że tego kolesia coś podrapało. Kolejne co mi się nie zgadza to to, że nie było
momentu że dziewczynka stoi przed lustrem i jest odwrócona do kamery, a jej odbicie jest w
innej pozycji. Nie pasuje mi także ujęcie kamer - niby miały być z przodu łóżek a są z boku.
Żadnej akcji z udziałem dziewczynek też nie było. Co kino to inna wersja? Chyba, że ktoś zna
odpowiedź ? Według mnie film słaby.
W tej czesci uzyli Krwawej jako manifestacji . Chcieli zeby ludzie mysleli ze to wszystko dzieje sie za sprawka Merry, a tak naprawde dzialo sie to za sprawa Toby'ego - Nie chcieli zeby zwiastun pokazywal to co sie dzieje w samym filmie ;]
Trailer był o wiele ciekawszy niż cały film, który jest do bani. To była zachęta, żeby poszli ludzie do kina i wydali kasę na ten shit. W końcu zarobić jakoś musieli ;]
Jak jest się głupim to i film jest do bani. Trzeba zrozumiec "Sens" calego paranormal . Wątek fabularny jest bardzo dobry , w 3 czesci rowniez ;)
Mnie nie chodzi o fabułę, bo mniej więcej wszystko ma sens, ale chodzi mi o to, że bardziej interesujący wydawał się na trailerze. I nie życzę sobie, żebyś ubliżał. Ja się wypowiadałam do trzeciej części, że w/g mnie jest kiepska w porównaniu do poprzednich, które zrobiły na mnie większe wrażenie. Każdy ma swój gust i preferencje - dla kogoś może być bardzo dobry, a dla kogoś może być do bani.
Nie twierdze ze Ty jestes glupia. Tylko niektorzy ludzie pisza komentarze "Zal to bylo do dupy , wgl nie straszne tylko sie smialam polowe filmu" O to mi chodzi .
Źle odebrałam,przepraszam. Takie komentarze tak jak wspomniałeś piszą ludzie, którzy nie wiedzą co tak naprawdę się tam dzieje, ponieważ pewnie nie obejrzeli poprzednich części i nie widzą jakby sensu, a tak naprawdę to w trzeciej części dowiadujemy się dlaczego "to wszystko" się dzieje. Jeśli bym poszła do kina, nie oglądając poprzednich części to tak naprawdę też bym tak to odebrała, że "żal to było do dupy". Ja się rozczarowałam pod względem tych innych scen, który naprawdę robiły wrażenie w trailerze. Na wersji w której byłam w kinie były bodajże 3 momenty, które naprawdę mi się podobały, ale kiedy film się kończył ja miałam wrażenie, że on dopiero tak naprawdę się rozkręca...
Właśnie Twoja wypowiedź udowodniła kto tak naprawdę jest głupi. Zakładając, że w Twoim nicku jest rok urodzenia, to jak na 26 lat zachowujesz się jak dziecko.
Sens? Fabułą?
aaa, mówisz o zlepkach znanych mi schematów i stereotypów z dzieciństwa włożonych w serie filmów 'PA'? No, rzeczywiście, autorzy wykazali sie swoją kreatywnością, zwłaszcza pod kątem literackim!.... NOT
W pełni się zgadzam z Twoją wypowiedzią "Paullenn", trailer pokazuje i opowiada zupełnie inna historię!!!
Chyba dzis przyjdzie mi ogladac ten film, bo do wyboru niema nic lepszego. Wypowiem sie czy amerykanska wersja sie czyms rozni...
Dlugo mnie nie bylo :). A co do filmu to po dluzszym zastanawieniu postanowilem nie ogladac PA i pojsc na Muszkieterow w 3D. Wiecej akcji ale efektow 3D tragicznie malo :(. PA obejze w domku w nocy :D
Zgadzam się z Tobą, po obejrzeniu zwiastunu od razu powiedziałam: " MUSZĘ TO OBEJRZEĆ" . I tak też zrobiłam, poszłam do kina i... wielkie rozczarowanie. W porównaniu do poprzednich części ta jest słaba. Straszyć - straszyła, ale oczekiwałam więcej od tego filmu...
A od czego jesr trailer? czyli reklama? Od zachęcenia do obejrzenia (zakupu) filmu (produktu) czyli pójścia do kina i cvo się stało? Poszliście, czyli trailer spełnij swoje zadanie !!!! Przecież żyjemy w świecie reklam ,które są wszędzie !! Koniec kropka
Ogólnie film 7/10
Zawiodłam się, liczyłam podobnie jak Ty, na jakieś wrażenia, tak jak to zapowiadali...
nie był zły, ale mógłby byś lepszy ;]
Pewno nie wiesz co to zapowiedz filmu czyli coć co prawdopodobnie zostanie przedstawione w filmie.boszeeeeeeeeee
Zdaje mi się, że jeśli się coś reklamuje to reklama nie może być kłamliwa. W trailerze co innego było pokazane, a na filmie co innego. Zapytałam ile jest wersji, bo Paranormal Activity jest parę. Niektóre sceny dodano, niektóre wycięto, inne są zakończenia - bodajże jest i 3 czy tam 4.
za obrażanie Kobiet powinieneś dostać po ryju smarkaczu. Współczuję twoim starym, pewnie cię wyśmiewają w gimnazjum a przez neta wielki boss.
Jestem swiezo po seansie. Film beznadziejny ( no chyba ze ktos lubi oglądać amerykańska rodzinke, ktora robi sobie reality show w domu).... po mianch ludzi wychodzących z kina zgaduje ze tez nie podobało sie. W TYM FILMIE NIE MA AKCJI. Oprocz ostatnich 5 min :)
Zakonczenie!!?? do bani , juz myslalem ze film rozkręcił sie i wkoncu cos ujrzę a TU KONIEC HAHAHAH!!
odradzam pjscie do kina zdecydowanie strata pieniędzy a co wiecej czasu.
dokładnie. Ostatnie 5 minut ujdzie. O wiele lepsze było Paranormal Entinity od tego, ale jak kto lubi ;/ 4/10
Mam nadzieję, że była to okrojona wersja kinowa, a sceny, które ujrzeliśmy na trailerze zobaczymy w wersji DVD lub innej rozszerzonej.
Pewnie tylko się łudzę, że tak będzie, gdyż długo czekałem na 3 część i oczekiwałem po niej o wiele więcej około 70 minut mało ciekawych wydarzeń i 8 minut jakiejś akcji, która mnie zaciekawiła.
A co do tego trailera to bardzo pragnąłbym ujrzeć akcje z chluśnięciem wody w Tobiego, zabawą Kristi w skakanie ze schodów, akcja z medium, no i tego, że matka ciągle doświadcza tego to co dziewczynki. Końcówka filmu może zostać zagadką, gdyż daje do myślenia, co autorzy filmu mieli na myśli, no i po części uruchamia wyobraźnie :)