nie wiem czy zauwazyles ale pod katem chronologii nastepstwem trzeciej czesci jest druga, drugiej natomiast pierwsza ;) w 'paranormal activity 57' prawdopodobnie zostanie nam pokazana historia w jakich okolicznosciach kobiety z ksiazki o demonach staly sie czarownicami...
A po co to oglądasz skoro Ci się nie podoba?Twgo w polskim społeczeństwie,które jest po prostu dziwne i ma masę krytyków się nie zrozumie.Jak jest to dla ACiebie gniot i uważasz się za tak ibnteligentnego.. to PO CO TO OGLĄDASZ I KOMENTUJESZ?Żeby pomóc swoim rodakom,żeby nie włączali tv,wyzalić się? Bezsensu :/
Jak ktokolwiek mógłby stwierdzić, że film mu się nie podobał jeszcze przed jego obejrzeniem? A jeśli już się nie podoba, to dlaczego nie można wyrazić swojej negatywnej opinii? Ludzie...
Nie wiem czy to do mnie czy do kogo:D poza tym negatywna,a chamska i wredna opinia= ogroomna różnica ;)
Do ciebie, owszem, odpowiedź padła pod twoim postem. A chamstwo? W tym wątku niczego takie nie zauważyłem. Za najbardziej nie na miejscu uznałbym twoją pierwszą wypowiedź tutaj.
Bo są pokasowane posty ;) jakbyś nie zauważył.Nie ma tego postu o gniocie,do którego się wypowiadałam.Reszta krytyczna jest ok. Poza tym nie przenosi mnie pod tym linkiem do niczego innego jak reklamy ;) Moze Ciebie nie razi jak jest jakiś film a ludzie po nim jeżdżą.Uważam,że ok film jest słaby dla kogoś,ale są granice krytyki i tyle.Jak wg Ciebie na ma to raczej mi smutno. W ocenaniu wypada mieć klasę a nie szastać słowami. Wyraziłam swoje zdanie.Pozdrawiam
Gdyby jakiś post został wykasowany, pojawiłby się w jego miejsce komunikat o tym. Poza tym nadal nie widzę nic zdrożnego w nazwaniu filmu gniotem, jeśli w jego opinii na takie miano zasługuje, a stwierdzenie "po co oglądasz i komentujesz" uważam za conajmniej idiotyczne.
No to trudno ;) Moim zdaniem idiotyczne jest nazywanie wszystkiego złem i tandectwem.Nie ma nic prostszego niż krytyka i zasiadywanie w fotelu.. Jak już mówiłam powyżej ocena powinna być kulturalna i nie obrażać nikogo.Jeżeżeli masz inne zdanie to patrz wyżej.To wszystko :)
Niby masz rację, ale zwróć uwagę, że masa osób ogląda 1 część jakiegoś filmu, nie podoba im się a dalej, z jakiś masochistycznych pobudek chyba, oglądają części 2, 3, 4, itd. I głupio komentują.
Co do filmu to niewątpliwie najsłabsza z części. Z tego typu horrorami jest jak z dowcipami : są dobre na raz. Potem już znasz patenty i kolejne tak bardzo nie cieszą.
No przecież włączasz film,widzisz- niepodoba Ci się.. to ja go wyłączam.To chyba logiczne zachowanie.A nie siedzieć na siłę oglądać,tylko potem żeby wypisać komentarz- jest be niefajny itd.Przecież to kupy się nie trzyma..
Najsłabsza to była druga tutaj było parę bardziej kreatywnych momentów... ale to wciąż raptem czerpanie z szokującej jedynki...
hmm jedyne co mnie zawsze dziwi to fakt że facet widząc pentagramy w domu (po raz drugi) nie widząc nikogo z rodziny jak nie powiem idiota chodzi po domu i szuka swojej rodziny :D ahhh to bohaterstwo... ja bym wyleciał pierwszym lepszym oknem na zewnątrz...
no ale cóż każdy robi z życiem co chce ^^