PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49865
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Myślełem że 1-ej części nie przepije zadna inna,ale jednak 3 najlepsza ! Dla mnie dycha ::)

ocenił(a) film na 9
robert9000

Żebyś nie był sam tutaj - wesprę Cię. Też uważam, że najlepsza część. Napięcie, mało przewidywalny, przerażająca akcja z Tobym :) Jedyne co mnie zabolało to akcja z tymi starszymi Paniami, jakoś mało mi pasowało do wcześniejszej idei serii, ale niech im będzie - coś nowego. Myślę, że motyw z tą rodzinką jest już spalony - tym nie mniej czekamy myślę spokojnie na następne w podobnym klimacie - trzymam kciuki.

ocenił(a) film na 3
German89

Jeśli lubicie takie sieki, to poleciłabym (dla mnie nieco ambitniejszy) Grave Encounters. Zamknięty nawiedzony szpital psychiatryczny i ekipa dokumentalistów. Styl prowadzenia kamery taki, jak w PA.

ocenił(a) film na 9
boskapienkowska

Za raz będę oglądał, ale czy to tak do końca - sieki?

ocenił(a) film na 3
German89

Nie pisałam "sieki" w kontekście negatywnym. :)

robert9000

ta część się nie umywa do pierwszej pod żadnym względem. tam wszystko było nowe, nieznane, już sam widok stojącej kilka godzin nad micah katie powodował gęsią skórkę, tutaj takich scen zabrakło, a i tak nie wywoływałyby już podobnego efektu.

choć użyłeś słowa "przePije", to jednak nie będę dociekał czy miałeś coś innego na myśli i czy oglądałeś film w pełni władz umysłowych ;)

ocenił(a) film na 10
szarobury1321

heh sorki ;] pomyliło mi się "nieprzebije" :)