PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Jako komedia rewelacyjny! :D

ocenił(a) film na 7
krisss93

Komedia?! Jeśli nie znasz się na kinie lubisz spodziewać się co się stanie to był słaby. Jesteś pewnie fanem piły

ocenił(a) film na 4
zolnierz1234

Piła nie była zła, ale nie określam się jako fan, wolę horrory typu Koszmar z ulicy wiązów, Blair Witch Project czy Lśnienie. Chyba trochę za szybko mnie oceniłeś, nic na to nie poradzę że filmy próbujące przestraszyć człowieka efektami dźwiękowymi i wyskakującymi dziwiadłami na ekranie mnie śmieszą. Jak przystało na Paranormal Activity - strasznie płytka fabuła, zero tajemnicy od początku wiadomo co się stanie, prócz paru scen.

krisss93

Z tego co oglądałam Blair Witch Project stwierdzam, że film pod pewnym względem jest podobny do Paranormal Activity.
1. Nagrania z kamerki, 2. Złe moce, 3. W pewnym momentach nagrania urywają się. BWP uważam za słaby, być może kolejna część byłaby lepsza bo tak naprawdę koniec jest tylko interesujący. Ale wracając do PA, nie byłam jeszcze w kinie na 3, jednakże mam zamiar się wybrać w tym tygodniu i z tego co czytałam kilku ludziom się naprawdę podoba i w komentarzach uprościli przesłanie, które jest może troche niezrozumiałe dla niektórych ludzi, którzy pochopnie ten film oceniają.

Uszati07

Jak nie chcecie potraktować tego filmu jako komedii, na pewno nie idźcie ze znajomymi, bo jak się wkręcicie, to do ponad połowy filmu nie będziecie mogli się powstrzymać ze śmiechu.

Co do BWP vs PA - mi zdecydowanie bardziej podobało się BWP. Miało coś, czego brakowało PA - klimat + dobre budowanie grozy, które w przypadku PA było na dennym poziomie.

mnychu

Nie sądzę, przez cały czas BWP nic nie było strasznego, jedynie końcówka była nawet dobra jednak troszkę dziwna, reszta nudna. Moim zdaniem PA jest lepsze, zwłaszcza jedynka... Ale każdy ma swoje zdanie.

ocenił(a) film na 7
krisss93

"jako komedia rewelacyjny" grupa facetów siedząca za mną w kinie chyba uważała tak samo bo usta im sie nie zamykały od gadania i chichrania -,-