Sam mieszkam w mieszkaniu i powiem wam że lać mi się strasznie chce ale nie dam rady. Świetyn film ale tylko dla tych którzy wiedzą kiedy, o której i gdzie go oglądać. NIe wspomne o tym że takie filmy ogląda się samemu. Polecam Trzymajcie kciuki za my piiiiii
ja go oglądałem wieczorem, też sam w domu byłem podczas seansu, miałem iść zjeść coś po filmie ale poszedłem spać głodny. film jest bardzo dobry, ale nie ogląda sie go o 16stej albo z kolegami gdzie spada przerażająca atmosfera gdy się gada przy filmie o piłce, o pracy itd.
Dochodziła 4 w nocy jak skończyłem oglądać, również sam w domu .. zachciało mi się jarać.... wiec poszedłem normalnie na szluga, są rzeczy ważne i ważniejsze po prostu :) ale podzielam zdanie, film genialny jak i poprzednie części.[SPOILER] Niby z fabułą trochę już namieszali bo niby czemu opętana Katie zabiła swoją siostrę w drugiej części skoro teraz jak widać wszystkie trzymały sztamę razem z 'Tobim' ? :P no ale mniejsza o szczegóły, bo trzyma w napięciu, trzyma klimat i nie zmiennie stoi na podium wśród horrorów. Dobry motyw z tym prześcieradłem.. ale miałem zaskoczkę :D
Mowiac to mialem na mysli calą serie paranormal activity, a jeszcze dokladniej 3-cia czesc nie splamila mienia pozostalych dwoch... Co rzadko sie zdarza... Ale sadzac po Twojej niskiej ocenie nie ma sensu wchodzic w dyskusje bo raczej nie dojdziemy do porozumienia. Pzdr ;]
Nawet jak się po ciemku ogląda w samotności to i tak nie ma efektu,bo film jest nudny. Nie wiem jak może trzaskanie drzwiami kogoś przestraszyć. Wystraszyłam się tylko jak ta dziewuszka wyskoczyła z szafy z maską na twarzy. Oglądałam wszystkie części i w sumie wszystkie są na 3-4. Myślę, że najbardziej mogą się przestraszyć rozhisteryzowane gimnazjalistki :)
nie wierzę, że głośne uderzenie, trzepnięcie, itd nie robią na Tobie wrażenia. nie znam takich ludzi, którzy nie drgrnęli by na tego typu hałas/zdarzenie, bardzo normala sprawa, normalna bo ludzka - wystraszyć się nawet trzaskania drzwiami. Powracając do filmu, to w mojej ocenie bardzo fajny, dobre napięcie, ale trochę za krótki :D polecam wszystkim którzy chcą się "troszki" pobać :D
Film nie jest zły i trzyma nawet w napięciu...lecz nawet Klan wywołuje u mnie większe emocje(joke).
Ogólnie film przereklamowany i tyle o nim powiem, nic więcej nic mniej.
Trzaśnięcie drzwiami, przyznaje, może wystraszyć, ale jak się ogląda takie filmy to można się na to przygotować. To jest bardzo płytkie, chodzi mi o to aby się wystraszyć, tak żeby bać się po ciemku siedzieć i wychodzić z łóżka, a ten film nie daje takiego efektu, bo jest nudny :)
Zanim zacząłeś, oglądać ten film, wiedziałeś o czym będzie, bo pewnie słyszałeś już o 1 i 2 części, spodziewałeś się, trzaskających drzwi, latających krzeseł. Dlatego nie zrobił na tobie efektu. Gdy oglądałem jedynkę nie wiedząc co się wydarzy dokładnie, sam w nocy, to przyznam załapałem lekkiego schiza, że takie rzeczy naprawdę się dzieją, (a dzieją się z opowiadań mojej mamy) wystarczy, żeby coś lekko skrzypnęło mi za plecami, a prawdopodobnie schowałbym się pod kołdrę :P
Przed chwilą skończyłem oglądać.. nie wiem co mnie podkusiło na obejrzenie PA o tej porze, ale wiem jedno - podobnie jak Ty idę spać z pełnym pęcherzem. Film jak dla mnie bomba, jeśli ogląda się go samemu o takiej porze :)
co to za ogladanie horrorow w bialy dzien? ja lubie sie bac przy horrorze, po to go ogladam, po ciemku samemu - ma odniesc jak najwiekszy/najlpeszy efekt.
niekotrzy pisza, ze malo strasznych scen, ze skrzypienie i trzaskanie ich nie wzrusza.. a podnoszenie za wlosy? ciary mnie przeszly. albo ten duch z przescieradla w kuchni