PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49864
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Witam,piszę bo wiele osób mówi,że jest niezadowolona po seansie,bo wiele scen ze zwiastunów zostało usuniętych.Otóż znalazłem wersję filmu rozszerzoną,która trwa 94 minuty,a nie 84 jak normalna,(z napisami pl)
Są tam sceny ze zwiastunów,między innymi ta w której dziewczynki razem wywołują krwawą merry.Kto chce obejrzeć niech pisze na priv to dam link bo tu jak wklejam pisze że niezgodne z regulaminem

Siteboy1997

witam chciałbym żobaczyc ten link bardzo lubie ten film możesz mi wysłac na poczte jak chcerz mitekwozniak@wp.pl albo gg21407143 tylko że nie ma mnie za często na gg

ocenił(a) film na 10
mitek24

Obejrzałem ten film,i różnią się niektóre sceny,ale ciągle brakuje tych scen ze zwiastunów.
Jest dodanych pare nowych scen-warto obejrzeć
:D

Siteboy1997

Bym był wdzięczny gdybyś wysłał mi tą wersję na pieterpawlik1997@gmail.com .

Siteboy1997

Witam,mógłbym dostać link do tej wersji ? :) byłbym wdzięczny. Podaje moją pocztę gargus98@tlen.pl

Siteboy1997

Ja oglądałam wersję, która trwała 1 godzinę i 24 minuty, ale nie widziałam dziewczynek wywołujących Krwawą Mary

Isiaczek

Mogłabyś poda namiary na tę wersję ?;>

gargus999

podam Ci na maila, bo fb blokuje za dodawanie linków.

Siteboy1997

Czy możesz mi wysłać ten link?

użytkownik usunięty
Siteboy1997

Też mogłabym prosić o tą wersje? Wyślij na bejbis22@vp. pl ;)

ocenił(a) film na 10

Jest wersja dłuższa na kinomaniak tv,są tam dodane niektóre sceny,ale tych ze zwiastunów wciąż brak : )

Siteboy1997

Jesli moglbys podeslac link na moj emaiil to bylbym bardzo wdzieczny. Moj adres to: mrfrosst@interia. eu Wybaczcie za brak pl znakow.