PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49869
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Kristi

ocenił(a) film na 7

Jak myślicie do czego zgodziła sie Kristi wtedy co demon zamknął Kate w szafie?
powiedziała "zrobię to" po czym demon ustąpił.
Osobiście myślę, że w tym momencie Kristi zgodziła się do urodzenia mu syna...

oraz tuż potem była scena w domu babki, jak Kristi ma założony welon, matka Kristi się pyta "kto jest tym szczęściarzem?" a Kristi odpowiada "Toby"

jak myślicie ?

ocenił(a) film na 10
damianspoko07

No ja myślę,że ona zgodziła się właśnie na to że urodzi mu w przyszłości dziecko,które może wziąć jako zapłatę.
Zapewne był ten ślub(można się domyśleć po zakończeniu 3,jak idą na górę) i był on właśnie takim potwierdzeniem na to,że zdobędzie duszę dziecka.
No ale szkoda że prawie nic nie pamiętają,tylko czarną postać,która przejawia się przez wszystkie części.
Może w 4 części opowiedzą kto to jest...

ocenił(a) film na 6
damianspoko07

Skąd pomysł że on mówił o dziecku, nie było o tym ani słowa sądzę, że chodziło o pułapkę na rodziców, chociaż nie jestem pewna bo to też by nie miało sensu. To zostanie tajemnicą, chyba że spytamy reżysera xD. Nie wiem można mieć dużo teorii

ocenił(a) film na 10
Miku6

Możliwe że chodziło o to,żeby pojechali do babci Kristy : )

ocenił(a) film na 1
Siteboy1997

też odniosłam wrażenie,że to właśnie o to chodzi.

damianspoko07

Co do ślubu - nie wiem, nie będę tego roztrząsać, bo nie zostało to do końca wyjaśnione. Może to była prawda, może zabawa. Nie wiem, dla mnie nie jest to aż tak istotne..

A co do "zrobię to"... Myślę, że faktycznie chodziło o dziecko. W paranormal 2 był wątek, gdzie tamta nastolatka przeglądała informacje w internecie i znalazła fragment mówiący o oddaniu pierworodnego chłopca z rodziny. Pasowałoby.

ocenił(a) film na 4
damianspoko07

Jak dla mnie to było od razu oczywiste, że chodziło o ślub, ale teraz to już sam nie jestem do końca pewien.