PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49865
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Mocne 8

ocenił(a) film na 8

2 dni temu byłem w kinie. Film może nie zachwyca, ale za to podnosi ciśnienie i jakaś adrenalina jest. Spełnia swoje zadanie - straszy. Człowiek wpatruje się w ekran szukając tego co kryje się gdzieś w rogu i sam siebie wkręca ;)

ocenił(a) film na 6
Zanthus

Podobalo ci sie ?

Bo nie wiem czy ogladac bo ogladalem tylko 1 czesc i byla nudna ;)

3 jest lepsza od 1 i 2 ? ;)

ocenił(a) film na 8
Oki_Oki

zdecydowanie Oki! idź! polecam...dużo lepsza niż jeden i dwa

ocenił(a) film na 6
sikorzak

Ok zobaczymy :)

ocenił(a) film na 3
Oki_Oki

Daj sobie spokoj z tym filmem i wydawaniem kasy na kino. Ta sama chała co 1 i 2. Jesli 1 Ci sie nie podobala to nei ma mozliwosci aby spodobala ci sie 2 czy 3. Te wszytskie filmy sa identyczne. Jesli w 1 byla dla ciebie nuda to rowniez tego samego uswiadczysz w tej czesci.

ocenił(a) film na 7
arielos

2 była wg mnie straszniejsza od 1, ale cudów po 3 się raczej nie można spodziewać...

użytkownik usunięty
arielos

Masz rację, nie lepiej ściagnąć na torrentach? :) A co do filmu, faktycznie straszy momentami, jednak to już nie jest ten sam efekt oglądania co przy jedynce (jeśli chodzi o dwójkę to powstanie tej części było moim zdaniem totalną porażką). Tak właściwie nic nowego w tym filmie nie ma, jednakże nie jest wcale nudny. Jak napisał Zanthus, spełnia doskonale swoje zadanie a mianowicie straszy.

ocenił(a) film na 5
Zanthus

mam pytanie, czy jeśli nie widziałam poprzednich części to połapię się w fabule? nie wiem o czym są poprzednie i czy to bardzo może zaważyć w odbiorze 3 części?

użytkownik usunięty
ANQE

Ja tez nie oglądałam 1 i 2 niedawno byłam na 3cz. i powiem że nie ma problemu spokojnie możesz obejrzeć trzecią część nie oglądając poprzednich, te filmy chyba w ogóle nie sa ze sobą powiązane :)

ocenił(a) film na 5

o to świetnie, dzięki :)

ocenił(a) film na 8

nie wierzę w to co czytam. ahahahaha. te filmy są ze sobą bardzo powiązane. bez trójki nie wiesz skąd wydarzenia w jedynce i dwójce.

użytkownik usunięty
sikorzak

Racja Sikorzak. Dla tych, którzy chcą obejrzeć prawdziwy film przechodzący ludzkie pojęcie, polecam film Snuff 102.