PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49864
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Nie mam pytań i nie interesi mnie zdanie tych co zabawią się pod tym tematem w hejtowanie mnie- najlepsza i tyle. Dziękuje, do widzenia, miłego dnia życzę ;)

ocenił(a) film na 2
konradzkamienia

A co tu odpisywać. Podnieciłeś się i OK wszyscy to rozumiemy. Trollowanie w necie jest sztuką więc następnym razem postaraj się lepiej bo ten Twój temacik jest słabo chwytliwy gimbusie ;) Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 7
skt84

a nie chodzi o to o co myslisz! ja nie mialem zamiaru trollować tym tematem. chciałem raczej wyrazić swoją opinie o tym horrorze, a dalsza część że nie interesuje zdanie innych byla po to bo wielu ludzi uwaza ten film za dno i hejtuje z reguły drugich za to ze wyrazaja sie o nim w superlatywach
Po drugie wiem ze trollem byc cieżka sprawa aczkolwiek z nas dwóch to ty wykazałeś się chamstwem i sprytem w tym by wzniecić pożar pod tym tematem (jeżeli wiesz o co mi chodzi).
Trzecia sprawa to kwestia jak to nazwałeś ,,chwytliwości'' tematu. Nie miał być tak z założenia- pragnąlem wyłącznie podzielić się swą opinią z otoczeniem niezależnie czy jest to lubiane czy raczej opluwane.
Czwarta i kończąca mój wpis rzecz tyczy się tego iż zostałem nazwany ,,gimbusem''. Nie jestem nim, co mozesz wnioskować z tego ze gdybym był gimbusem, najzwyczajniej byc cię obraził, co miejsca nie miało (może prócz wersu o twoim chamstwie ale tego raczej domyśli się każdy i każdy też wiedzieć bedzie iż taki jesteś). Natomiast po tonie wypowiedzi jakiej udzieliłeś ty sądze ze albo masz max. 15 lat i mleko pod nosem, lub jestes starszy ale umysł i tok myślenia masz 15 latka z dziewiczym zarostem. Ale dzięki mimo wszystko za wpis. Lubie pisać wiec dzieki wielkie
Trzym się ;)

ocenił(a) film na 2
konradzkamienia

oj tam oj tam :D wyciągasz wnioski z niczego, a żadnej opinii nie napisałeś.

ocenił(a) film na 7
skt84

oj napisalem. to jest wlasnie opinia- wyrazenie swego zdania na jakis temat i nawet taka opinia jak moja czyli bardzo krótka i nawet glupio brzmiaca nia jest. ;) a wnioski wyciagam z twego wpisu ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
theart

Odrobiłeś już lekcje? Odpowiadasz na wypowiedź sprzed 7 dni i mówisz stul pysk. Matka też tak do Ciebie powiedziała i przyszedłeś się wyżyć? Ojjejjj mam nadzieję, że koledzy nie wchodzą Ci na głowę w szkole, ale spokojnie, w każdej klasie był i będzie jeden frajer, nie moja wina, że trafiło na ciebie drogie głupie dziecko.

ocenił(a) film na 6
skt84

to teraz stul pysk

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
skt84

grzeczny bobek

teraz możesz obejrzeć dystrykt9 w sam raz na Twój intelekt

ocenił(a) film na 2
theart

No super porównanie jak mortal kombat 10/10 dla inteligentnych szmat ;) Pakuj tornister, jutro do szkoły, trzeba koledze dobrze za fajkę zrobić.

ocenił(a) film na 9
konradzkamienia

zgadzam sie najlepsza część chociaż nie widziałem jeszcze czwórki ;p

ocenił(a) film na 7
cookiexkannibal

Widziałam czwórkę i zgadzam się - trzecia część jest najlepsza.