PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49864
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3
ocenił(a) film na 9
Izabela727

dla mnie najlepsza scena jest wtedy gdy Dennis szukał wszystkich po domu teściowej i poszedl do jakiegos domku letniskowego , otwiera drzwi i jest ciemno . Gdy zapala światło w kamerze widzi te straszne kobiety które idą w jego strone . Dla mnie mistrzowska scena

ocenił(a) film na 4
Izabela727

ogólnie film jak dla mnie słaby - w kólko to samo co w dwóch poprzednich częściach, jakoś mnie ten film nie wystraszył ale jak bym miała wybrać jedną scenę to będzie to prawie koniec filmu gdy Dennis widzi Julie na szczycie schodów odwróconą tyłem, zbliża się do niej i widzi że ta lewituje :)

ocenił(a) film na 8
Izabela727

ta ostatnia. Normalnie chciałam tylko żeby się skończyło i jednocześnie nie, straszne napięcie i wgl. takie uczucie które trudno opisać, naprawdę. :)

siedzenakoniu

przy ostatniej sralem w gacie

Izabela727

Napisy końcowe

Izabela727

jak ciągnął młodą za włosy do góry..

ocenił(a) film na 7
Izabela727

Jak go przełamało na pół.

carlosss00

To było straszne, ciekawa jestem jak oni to nagrali. Jeszcze straszna była ta scena w kuchni .

ocenił(a) film na 7
ploki_fw

Nie przypominam sobie sceny w kuchni niestety, bo film widziałem raz i ze średnim skupieniem. A scenę z przełamaniem pewno wspomogli po prostu komputerowo. ;)

carlosss00

Gdy matka tych dwóch dziewczynek rozmawiała przez telefon usłyszała ,że coś się dzieje w sąsiednim pokoju i odłożyła słuchawkę. Po powrocie do kuchni zauważyła ,że wszystko co nie było jakkolwiek przymocowane do ścian zniknęło, i po jakiś 3-4 sekundach to wszystko runęło jakby z sufitu. Nie wiem dlaczego ale mnie to przeraziło.

ocenił(a) film na 7
ploki_fw

Ooooo, racja. To była raczej opiekunka czy coś w ten deseń. Minutę wcześniej był motyw z którąś dziewczynek, która przyszła pod prześcieradłem i nagle się zapadło.

Izabela727

Wtedy, gdy rzucało dziewczyną po pokoiku, gdy chciała uciec, a potem wrócić do łóżka. A właściwie gdy zaczynało "wsysać" wszystkie rzeczy z pokoju do tej małej garderoby w szaleńczym tempie. Taki niewidzialny odkurzacz. (To było tuż przed zgodą mniejszej siostry, że zrobi coś, a Toby ją wypuści.) Wbiło mnie to w siedzenie, szczególnie, że wyjątkowo poszłam do kina.

Izabela727

Czy ja dobrze zrozumiałem? W tym filmie pod koniec to były czarownice? Dla mnie to wielka głupota. Dwie poprzednie części opierały się na jakimś demonie co budowało świetny klimat. A tutaj żałosna scena gdy stara baba przełamuję tego biednego faceta na pół.
Wg. mnie najbardziej klimatyczne były sceny z obracającej się kamery. Czułem zawsze dreszcze gdy poruszała się w drugą stronę, obawiając się, że zaraz w danym miejscu coś się wydarzy. Jak Julie w nocy wyszła do kuchni, potem poszła na korytarz i wracając do kuchni szła idealnie z ruchem kamery, a tam nagle wszystko zniknęło i sru, spada :D

Ale tak to mocno przewidywalny. Przewidziałem nawet to, że opiekunka wywinie żart Dennisowi, wyskakując z twarzą pod samą kamerę w kuchni :)

Jakby co to oglądałem sam w pokoju, podczas nocy i zupełnej ciszy.

JacQu

WOW! Jesteśmy pod wrażeniem 0_o

ocenił(a) film na 7
agarafka

to mnie najbardzie rozbawiło "stara baba przełamuję tego biednego faceta na pół"
najwidoczniej nie oglądałeś z uwagą całej serii, jak niewiesz o co chodzi w takich scenach

damianspoko07

To może wytłumacz zamiast głupio gadać.

JacQu

Chodziło raczej o to że "Toby" przełamał go na pól, nie babcia. Ona tylko patrzyła na to co robi demon. Nawet potem jak zbierają się do góry (babcia i dziewczynki) Kristi mówi "choć Toby" a babcia "czas się przygotować" (czy coś w ten deseń).

agarafka

Znając tutejszą "społeczność" to gdybym tego nie napisał to zaraz zostałbym "oskarżony" o to, że nie umiem oglądać filmów. -.-

ocenił(a) film na 5
JacQu

"Czy ja dobrze zrozumiałem? W tym filmie pod koniec to były czarownice? Dla mnie to wielka głupota. Dwie poprzednie części opierały się na jakimś demonie co budowało świetny klimat. A tutaj żałosna scena gdy stara baba przełamuję tego biednego faceta na pół."

W trylogii zazwyczaj tak jest, że trzecia część podważa dwie poprzednie.

ocenił(a) film na 5
JacQu

Może Ci wytłumaczę. Po pierwsze to Toby zabił Dennisa i cały czas ingerował w domu a po drugie w drugiej części były wytłumaczone te czarownice.

ocenił(a) film na 3
Izabela727

Napisy końcowe.

rusofil

Nie dostaniesz się na mistrzów ;)

ocenił(a) film na 3
JacQu

Nie planuję.

ocenił(a) film na 6
Izabela727

Według mnie najlepsza scena to ta, w której Julie schowała się w szafie i wystraszyła Dennisa :).