PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49865
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Bzdetne komentarze ,że coś jest Be albo fu jest naprawdę śmieszne,szczególnie,że
Polakom nic się nie podoba i muszą to wyrazić w jakikolwiek sposób ;]

Wg mnie film jest niezły.Oglądając po kolei 2 i 3 można się przestraszyć,o ile ktoś czuje się
jak jedna z postaci.Inaczej chyba nie ma sensu oglądanie żadnego filmu :)

Ja Polecam.

ocenił(a) film na 3
radyjko_15

szczerze mówiąc sam horror ogólnie jest słaby. nudny i ciągnie się w nieskończoność. jedynka i dwójka jakoś jeszcze ujdą bo trochę więcej tam akcji, ale trójka moim zdaniem to kompletne dno. nic nowego się nie dzieje, a ciągnięcie w nieskończoność całkiem fajnego pomysłu nigdy na dobre nie wychodzi. z każdą częścią coraz gorzej.

tsu_chan

Oglądać nie musisz. ;) A Twoja opinia jest Twoją prywatną.W Stanach się podobało ludziom.Gust.O to chodzi.. Tak samo jakby Tobie film się podobał a ktoś ciągle i uparcie pisałby dno.. Chyba nie ma co dyskutować.. o ile ktoś szanuje,że jednym się podoba a innym po prostu nie.

ocenił(a) film na 3
radyjko_15

szanuję Twoją opinie ^^ po prostu wyrażam swoją. od tego jest forum.

tsu_chan

Cieszę się. Powinni niszczyć fora ,na których komentują 15 latki o niskim poziomie intelektualnym.. ;) Nie mówię tu o Tobie akurat.Co do wypowiedzi- po prostu jak ja czegoś nie lubię,to tak piszę i tyle.Bo niektrym się podoba,tego nie da się zmienić,a wchodzenie w rozmowę "to gniot" "nieprawda" itd mija się z celem.. to jak rozmowa o muzyce. :) Najlepiej nie urażać niczychiś uczuć,a niektórzy tyle piszą by chyba to robić..

ocenił(a) film na 3
radyjko_15

ja generalnie jestem przeciwna wszelkiemu chamstwu na forach, zwlaszcza filmowych. jest zbędne i pokazuje tylko niski poziom człowieka. jak widać można wyrazić swoją opinię, można się z nią nie zgodzić i nie trzeba w tym celu rzucać w siebie wyzwiskami. ^^

tsu_chan

No cóż.Niektórzy siedzą i komentują wkółko,ze cos jest takie czy srakie.Trochę to denerwujące,bo nikt nikomu nie każe tego oglądac,a mnie np opinia jakiegoś tam wacka mało interesuje. szczególlnie jak się rzuca na wszystkich dookoła i pragnie udowodnić jakie to gówno ktoś zrobił.To niech sam coś stworzy! a nie tylko siądzie tutaj jak kura na grzędzie i się mądrzy.Tak to każdy potrafi,żadna w tym filozofia naprawdę. A wkurza mnie takie gadanie jak mało co.. to po prostu jest wredność i tyle.