PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Tak jak myślałem, zero zaskoczenia. 124 raz dostajemy ten sam odgrzany kotlet. Film zapewne zarobi sporo kasy na idiotach z gimnazjum i ludziach, którzy nie widzieli genialnego Blair Witch Project (od którego wszystko się i zaczęło i wszystko na nim powinno się skończyć). Nie popełniajcie tego błędu co ja i nie chodźcie do kina na PA3, bo to zwykła strata czasu i pieniędzy. A jak już musicie obejrzeć, to ściągnijcie z torrentów.

ocenił(a) film na 3
Luszyn

Dziwne ale BWP to to samo gówno co PA. Nawet smiem twierdzic ze jeszcze gorsze...Tak samo jak ty nazywasz kogos idiota bo ten film mu sie podobal tak samo ja moge cie rowniez nazwac idiota bo BWP wlasnie zgarnal kase na tych samych ludziach o ktorych mowisz teraz gimnazjalisci i idioci...:D

ocenił(a) film na 6
Luszyn

No i znowu sugerowanie się wiekiem.
A Ty nigdy nie byłeś w gimnazjum?

Luszyn

Nie, nie byłem, bo za moich czasów nie było czegoś takiego jak gimnazjum. Gimnazjaliści to debile, taka jest prawda. A to niestety oni stanowią 85% procent społeczeństwa Filmwebu.

ocenił(a) film na 8
Luszyn

ale się uśmiałem. czyli działamy według stereotypów. dorosły mężczyzna buszujący wśród aż tylu debilnych gimnazjalistów, którzy dadzą się nabrać na wszystko, to pedofil. niestety. chyba musimy powiadomić organy wyższe...
idiotyzm.
niedługo kończę 18 lat więc panie pedofilu przelicz sobie w swoim pedofilskim kalkulatorku, że już nie uczęszczam do gimnazjum i nie pasuję do Twych upodobań
...widziałem BWP i podobał mi sie, oceniam go pozytywnie. seria PA bardzo przypadła mi do gustu. i to, że cenię film za pomysłowość, dobre momenty zaskoczenia to nie nie znaczy, że jestem debilnym gimnazjalistą. mam grono znajomych, którzy również podzielają moje zdanie. nie chodzimy do techników czy zawodówek, chodzimy do dobrych liceów, mamy szerokie zainteresowania i sądzę, że oceny na poziomie.
zastanów więc się chłopie co piszesz. po co wchodzisz na forum filmu, którego tak nie cierpisz...mi się wielu filmów nie podoba, ale nie latam po forach i nie pisze jakie te filmy beznadziejne...po co. wystawiam ocenę i dziękuję. to jest dopiero idiotyzm.
pozdrawiam gimnazjalistów i moich znajomych w tym wieku... niestety pan dorosły widać jeszcze nie nauczył się, że niedorosłym jest posługiwanie się stereotypami. przykre.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Luszyn

widzę, że Twój pojmuje wszystko panie dorosły. socjalizacja wtórna widocznie nauczyła Cię chłopie jednej rzeczy...zjedź kogoś bezpodstawnym wyzwiskiem wziętym z dupy to będziesz zajebisty. niestety wiedz, że pokazujesz tak tylko swoją małość i to, że wiek niestety w tych czasach nic nie znaczy. wiekiem mądry człowieku chciałem Ci udowodnić, że mam swój rozum i to że mój wiek mnie nie szufladkuje, ale widzę że za trudne dla Ciebie.
oczywiście filmweb jest po to by wyrażać swoje zdanie...ale moim zdaniem bezpodstawna krytyka, nie podanie mądrych argumentów, tak krytyczne i bardzo niedojrzałe wyrażanie się na temat produkcji filmowej powinno być banowane. rozumiem gdybyś podał argumenty. Ty za to zjechałeś film po równi prostej, bez najmniejszego oporu i kindersztuby. PRZYKRE!

sikorzak

No tak, przecież ty masz AŻ 18 LAT i jesteś już w pełni dojrzały. I wytłumacz jak według ciebie wyglądają "mądre argumenty". Nie zapomnij też odrobić lekcji, bo jutro znowu będzie "pała" z matematyki.

ocenił(a) film na 8
Luszyn

dziękuję kochany, ale matematykę mam już odrobioną. tak się składa, że jakimś dziwnym przypadkiem mam same pozytywne oceny.
nie zapomnij też odwiedzić urologa...po wsi krążą wieści, że nie staje Ci "pała"...kto będzie zlęknione dwulatki na Twoim zadupiu teraz posuwał?

sikorzak

"nie zapomnij też odwiedzić urologa...po wsi krążą wieści, że nie staje Ci "pała"...kto będzie zlęknione dwulatki na Twoim zadupiu teraz posuwał?"

No i wyszło szydło z worka. Tak się starałeś wyjść na "yntelygęta", a ostatecznie i tak objawiłeś swoje prawdziwe gimnazjalno-licealne oblicze pokazujące twoją prostotę i chamstwo sprowadzające się do wyzwisk. Gratulacje!

ocenił(a) film na 8
Luszyn

większy hipokryta niż moja wychowawczyni. nie możliwe.

sikorzak

Znowu używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz. Może z matematyki jesteś dobry, ale z polskiego to pewnie ciągle poprawki zaliczasz. No nic, takie życie. Umyj ząbki, a jutro rano szybciutko do szkółki. I nie daj się znowu pobić i okraść tym starszym chłopakom.

ocenił(a) film na 8
Luszyn

uuu...widzę żarty Ci się wyostrzają z każdym postem. tak się składa, że drogi wróżbito Macieju coś nie poszło Ci z jasnowidzeniem mej osoby. jestem w klasie humanistycznej...poprawek nie zaliczam...Ty pewnie żony też.
nie trafiłeś też ze starszymi chłopakami....akurat jestem lubiany w szkole i jakimś fartem zostałem wybrany przewodniczący samorządu...niestety u Ciebie zauważam przejawy traumy z dzieciństwa...chyba, że jeszcze koledzy Cię biją i kasę zabierają. biednyś. no cóż...

sikorzak

Tak, tak, wmawiaj sobie, że masz wielu przyjaciół i same dobre oceny, ty mój nołlajfie spędzający całe swoje dni przed komputerem.

Luszyn

Widze ze dobrze sie stało ze przeczytalem cos wiecej w temacie postu , i widze ze pan Luszyn wykazuje postępujący zanik poziomu kultury osobistej Oo i zdaje sie byc słabą wyznacznią poziomu filmu . Przychalam sie do opini gimnazjalisty . PA to jeden z lepszych dreszczowców/ horrorów i prosze mi tu tak po nim nie jezdzic , 3ej czesci co prawda nie widzialem ale 1 i 2ga zdecydowanie mi sie podobaly i to jak twórcy wybrneli z problemu kontynuacji tematu jest mocną stroną filmu , napwno jest to lepsze kino niz to w którym twórcy skupiają sie na rżnięciu ludzi w filmach typu Piła albo teksanska masakra brrrrrr

ocenił(a) film na 8
primatorr

licealisty primatorr :) zdecydowanie polecam 3... naprawdę według mnie najlepsza...najbardziej zaskakująca...interesująca...trzyma się w temacie.

ocenił(a) film na 7
Luszyn

Stary, a głupi. W poście imNOTalone nie chodziło o gimnazjum jako okres szkolny tylko
o wiek 13-15 lat. Z twoich postów mogę wywnioskować, że pomiędzy ludźmi, którzy załapali się na pierwszy rok ustawy o gimnazjum, a tymi co byli w 7 klasie jest wielki skok intelektualny. Tak mocno wierzysz w to, że gimnazjaliści to debile, a sam nim byłeś(tylko inaczej się to nazywało) więc według Ciebie sam byłeś debilem i jak widać wyrosnąć z tego się nie da.

PS Chyba przedawkowałeś stereotypy.

Jasinho

Rozumiem, że wiesz dokładnie o co chodziło w poście imNOTalone, bo siedzisz w jego/jej głowie.

Luszyn

Sory sikorzak :]

ocenił(a) film na 8
primatorr

ależ nic nie szkodzi :) jeszcze raz polecam seans trzeciej części. na pewno ten kto pozytywnie jest nastawiony do serii nie będzie żałował wydanych pieniędzy.

sikorzak

Nie będą żałować tylko debile z beznadziejnym gustem.