Dwójkę właśnie obejrzałem i bardzo mi się podobała. Mam nadzieję, że trójka będzie PRZYNAJMNIEJ tak dobra, jak dwójka.
Jakieś pomysły na fabułę skoro znowu będzie Katie ? ; >
Hmm.... Może akcja będzie kontynuowana w tym samym domku co w dwójce bo przecież (UWAGA SPOILER Z ZAKOŃCZENIA PA2) Nie wiadomo czy nawiedzona Katie wyszła z domu z Hunter'em. Było tylko pokazane jak wychodzi z pokoju.
No chyba wiadomo. Katie miała Huntera ze sobą jak wyszła, bo na końcu było napisane, że nie wiadomo gdzie przebywa Katie i Hunter.
A co masz do dwójki? Mnie się bardzo podobał ten film. O wiele bardziej klimatyczny niż większość tępych horrorów, gdzie krew sika strumieniami, a flaki i członki ciała latają na lewo i prawo.
Ech..a moim skromnym zdaniem 3 już nie powinno być. Po co dalej ciągnąć pomysł (nawet jeśli jest dobry). Jedynka była fajna, dwójka też..ale przy kolejnych częściach dla mnie zrobi się to już nudne.
Jedynka spoko. Dwójka dno.
DwÓJKA zepsuła tajemniczość filmu.
Bzdurne wyjaśnienie i marny film sam w sobie. Trójka ma być lepsza od jedynki, albo im tyłki skopie
Jedynka była geniuszem, dwójka nieporozumieniem zobaczymy co przyniesie trójka. Bardzo sobie cenię ten film jeden z najlepszych horrorów.
Jedynka mi się nie podobała, sceptycznie podchodzę do tego typu zjawisk więc to pewnie subiektywna ocena. Drugiej części nie oglądałem więc w zasadzie nie powinienem oceniać, ale po trailerze widziałem, że fabuła ta sama co w pierwszej części a w ramach urozmaicenia dorzucili do tego psa i dziecko. Teraz czas na część trzecią. Raczej też jej nie obejrzę, nie jest dla mnie interesująca. Osobiście jestem na nie, ale to subiektywna ocena. Osobom które lubią się bać i chować ze strachu pod kołdrą na pewno się spodoba :)