PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49864
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Oglądałem

użytkownik usunięty

I powiem tyle, że nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w Polsce. Facet chodzi z kamerą po całym
domu, jeszcze do tego ma ogródek, szklarnie/stajnę (czy kij wie, co to było) kilka wejść do domu
itp. Kogo w Polsce stać na takie rzeczy. W normalnym spółdzielnianym mieszkaniu m3 od razu
byłoby wiadomo, gdzie dokładnie jakiś duch się znajduje. Poza tym gdyby były jakieś nocne
hałasy, to upierdliwi sąsiedzi zaraz by zadzwonili na straż miejską i w praktyce wszystkie wizyty
duchów kończyłyby się mandatem za zakłócanie ciszy nocnej (oczywiście dla lokatorów
mieszkania). Tak więc Amerykanie niech się cieszą, że mają takie duże domy, zamiast robić z nich
scenerie horrorów. Bo mieszkanie w nienawiedzonym m3 w Polsce jest na pewno duzo gorsze
od mieszkania w nawiedzonej super willi w USA.

A ja ci powiem, ze ja mam taki dom jak oni, szklarnie, stajni juz nie, duzy ogrodek, i naprawde spoko sasiadow, a wiec ja sobie wyobrazam taka sytuacja w Polsce. Blagam Cie nie odpisuj: ciesz sie ze masz to wszystko, a jai tak mam to w 4 literach. Przepraszam za brak przecinkow , polskich znakow itp. zegnam i zycze milej niedzieli :)

ocenił(a) film na 7

Zgadzam się. O 22:00 cisza nocna obowiązuje :D Ci co mieszkają w bloku to wiedzą, więc w m2 taki demon nie ma szans z 'sąsiadką z góry' ;)

użytkownik usunięty
h8r0x

Nie mówiąc jeszcze o starych ciulach co zaraz wszystko nadają na spółdzielnię. Mam takiego sąsiada i nie wiem, co z nim zrobić

ocenił(a) film na 7

Powiedz, że opętał Cię demon ;)