PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49865
4,9 12 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

czy wie ktos czy PA 3 bedzie wyswietlany w olsztynskim heliosie? na stronie zadnej wzmianki nie ma, n emaile nie odpowiadaja...z gory dzieki za jakies info
pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8
bartlomiej_g

film, który pojawi się w heliosie zawsze podawany jest w zapowiedzi. niestety jak patrzę na stronę waszego heliosa nie wymienili PA w zapowiedziach..

sikorzak

no właśnie i to mnie troche martwi...no ale zobaczymy, może na dniach uaktualnią repertuar, nie pozostaje nic innego jak czekać...

ocenił(a) film na 9
bartlomiej_g

też czekam, ale na heliosa kieleckiego. i również cisza. codziennie sprawdzam stronę. : |

ocenił(a) film na 8
Sproquette

w moim płockim heliosie na szczęście od dawna góruje PA3...ale rezerwacje na piątek są jeszcze nieudostępnione, więc nic nie wiadomo :(

sikorzak

no i du*a, w Olsztynie nie będzie wyświetlany...czemu? nie mam bladego pojęcia, ech....wolą grać jakiś polski szajs czyt. baby coś tam (bez obrazy)...

ocenił(a) film na 8
bartlomiej_g

życzę powodzenia i by polepszyli Olsztyński repertuar :)

ocenił(a) film na 9
bartlomiej_g

W Kielcach też cisza o PA3. No świetnie. -,-

Sproquette

w kieleckim heliosie nie wykupili filmu i nie będzie ;/

ocenił(a) film na 9
pari89

żenada. : <

ocenił(a) film na 8
bartlomiej_g

uuu to nie będzie paranormal w Olsztynie?? ;(( no to zostanie mi oglądanie online..

mery2000

no właśnie qrcze nie będzie....dziś się pojawił repertuar na kolejne dni i niestety nie zawier on PA3;/

bartlomiej_g

http://www.heliosnet.pl/16,Olsztyn/BazaFilmow/Szczegoly/film/1264

lolekk25

tez to widziałem,ale spójrz na repertuar od jutra, nie ma tam pozycji PA3... albo ja mam problemy ze wzrokiem

ocenił(a) film na 8
bartlomiej_g

to znaczy, że będą grać w następnych terminach..

sikorzak

napisałem e-maila do kina Helios,jak odpiszą to dam znać .
Sproquette też czekam na kieleckiego

sufferrosa

dzwoniłam do kieleckiego heliosa wczoraj i powiedzieli mi to, co napisałam wcześniej. czyli nie wykupili taśmy i w kielcach (przynajmniej w heliosie na pewno) filmu nie będzie ani teraz, ani później najprawdopodobniej też nie.

bartlomiej_g

nie masz problemu :P Zostaje nam czekac...

lolekk25

"cierpliwość jest gorzka lecz jej owoce są słodkie" :D doczekamy sie!

bartlomiej_g

A ja mam już cały film

sufferrosa

skąd? jak? gdzie? jakość? podziel się! :D