czy wie ktos czy PA 3 bedzie wyswietlany w olsztynskim heliosie? na stronie zadnej wzmianki nie ma, n emaile nie odpowiadaja...z gory dzieki za jakies info
pozdrawiam!
film, który pojawi się w heliosie zawsze podawany jest w zapowiedzi. niestety jak patrzę na stronę waszego heliosa nie wymienili PA w zapowiedziach..
no właśnie i to mnie troche martwi...no ale zobaczymy, może na dniach uaktualnią repertuar, nie pozostaje nic innego jak czekać...
też czekam, ale na heliosa kieleckiego. i również cisza. codziennie sprawdzam stronę. : |
w moim płockim heliosie na szczęście od dawna góruje PA3...ale rezerwacje na piątek są jeszcze nieudostępnione, więc nic nie wiadomo :(
no i du*a, w Olsztynie nie będzie wyświetlany...czemu? nie mam bladego pojęcia, ech....wolą grać jakiś polski szajs czyt. baby coś tam (bez obrazy)...
uuu to nie będzie paranormal w Olsztynie?? ;(( no to zostanie mi oglądanie online..
no właśnie qrcze nie będzie....dziś się pojawił repertuar na kolejne dni i niestety nie zawier on PA3;/
tez to widziałem,ale spójrz na repertuar od jutra, nie ma tam pozycji PA3... albo ja mam problemy ze wzrokiem
dzwoniłam do kieleckiego heliosa wczoraj i powiedzieli mi to, co napisałam wcześniej. czyli nie wykupili taśmy i w kielcach (przynajmniej w heliosie na pewno) filmu nie będzie ani teraz, ani później najprawdopodobniej też nie.