Świetna,i na prawdę dobrze zrobiona trylogia,chodź trójka słabsza od 1,ale myślę,że moje dzieci będą mówić o PA jako o klasyce horroru.
Mówiąc szczerze nie wiem czy trójka podobała mi się tak dlatego, że nie spodziewałam się po niej niczego czy może dlatego, że faktycznie było więcej scen pomysłów i momentów, które przyprawiały o dreszcz. Ale jak już mają kręcić czwórkę to niech się lepiej postarają bo wątpię by dało się wymyślić w tym temacie coś jeszcze.
mnie najbardziej w trójce raziło to wstawienie motywu z czarownicami, to było niepotrzebne. Owszem wiemy, że babka (czy tam pra pra) zawarła pakt z demonem, że on zabierze pierwszego męskiego potomka, ale mi się ten pakt kojarzył bardziej ze średniowieczem.
Zobaczymy, może będą wałkować motyw babki-czarownicy?
Jedno jest pewne, 4 będzie, bo PA przynosi zyski.
Fakt.... Jest kasa będzie film. No cóż masz rację, z tym, że podkład jest faktycznie kiepski jeśli chodzi o te histroryjki z babcia i tym podobne. Ale horror w sumie jest całkiem całkiem : D
Błagam... Jest to film który cały pomysł żywcem ściągnął z innego filmu i zaistniał tylko dlatego, że mało kto pamięta co kręcono 10 lat wcześniej...