PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Jedynka i dwójka były beznadziejnymi gniotami, ale postanowiłem dać szansę trzeciej części. Skończyło się tylko utwierdzeniem mnie w prawdzie płynącej z powiedzenia, że "z gówna bata nie ukręcisz".

amibolo

chodzenie z kamerką po pokojach i zobaczenie babci z koleżankami (naj straszniejszy moment podobno :) nuda albo straszenie przy pomocy mach dzieci żenada, ale nic nie przebije ducha w pościeli

ocenił(a) film na 7
tytoko

W taki razie proponuje dla was "Najlepszy horror" Zmierzch haha ... a nie niszczycie naprawde dobry film waszymi ocenami. Jak sie nie lubi horrorow to sie ich nie oglada i tyle proste pozdrawiam.

Azojuch

tak jasne ale gdy młodsza siostra prosi by razem z nią oglądając bo się sama boi, to człowiek oglądną a co do horrorów to lepiej zobaczyć serie klątwa :) niż to a dla prawdziwych hardrockowców proponuje Zmierzch ;)

tytoko

A przepraszam jaki znasz taki dobry horror ? Whg mnie to nieprawda,ze to gniot. Jak ktoś się naprawdę wkręci a nie siedzi z nastawieniem,ze to lipa,wyobrażając sobie siebie w tamtej sytuacji to nie wierzę,że to taki lajcik gdy przychodzisz a wszystkie naczynia w kuchni walą Ci się na łeb. No ale jak ktoś hororów oglądać nie umie,zasiada z ludzmi co co 5 minut mają polewkę niewiadomo z czego to nic dziwnego ,że nie ma z niego odp pożytku.

użytkownik usunięty
radyjko_15

to są lata osiemdziesiąte a kuchnia lepiej wyposażona niż moja a wgl co oni garnki na suficie trzymali ? hahahaha beka z tego filmu ! Błąd na błędzie ! nijak ma się do 1 & 2
Ten pseudo horror jest bardziej śmieszny niż straszny !

Człowieku to jest USA (kapitalizm) a nie komunistyczna Polska.
" a wgl co oni garnki na suficie trzymali ? hahahaha beka z tego filmu" <Facepalm> Ręce opadają...Bekę to ja mam jak czytam twoje wpisy

ocenił(a) film na 1
Azojuch

Jeśli takie filmy są dla Ciebie miarą horroru to kompletnie nie znasz gatunku...

Dealric

Azojuch posłużył się sarkazmem ;)

ocenił(a) film na 1
N4f4l3m

Mówiłem o paranormal activity jako miarze horroru, a nie o zmierzchu, bo tak, widziałem ironię. Chodzi o to, że cała reszta wcale mądrzejsza nie jest.

Dealric

Ajjj, to przepraszam cie . Po prostu jak widze gdzieś napis "Zmierzch" to reszta tekstu jakoś mi umyka :)

użytkownik usunięty
N4f4l3m

zmierzch i PA to są równomierne filmy, tak samo do dupy !

ocenił(a) film na 1
amibolo

dokładnie tak samo u mnie. nie rozumiem jak można wgl uważać ten badziew za dobry horror, a jak widzę komentarze że niby któreś z nich jest straszne to nie wiem czy mam się smiać czy płakać.....

lubię horrory, dlatego dałam szansę wszystkim częściom 'klasyka' jakim jest niby paranormal activity, ale sorry, nie na tym polega horror aby walnąć kilka pseudo strasznych scen i się cieszyć. i nikt mi nie wmówi że jest to dobry film. może dajacy się oglądnąć marny thriller, ale nie 'naprawde dobry' horror... no litości....

ola_131160

No to już nie moja wina,że lepiej krytykować i tyle ;] Można zrobić taki horror,że brzydko mówiąc będziesz srała po gaciach,tylko chcesz wylądować w wariatkowie?Np ja nie. Ja nie rozumiem jak coś takiego nie wciąga.Widocznie w przeszłości miałaś ciekawsze sceny w domu skoro wg Ciebie to jest lipne.

radyjko_15

dla mnie prawdziwy horror to taki gdzie nie straszy mała dziewczynka, ale jak ludzie boja się małych dzieci to dla nich jedynkowe przeszkolę to horror na miarę 10 a co dopiero takie dno jak Paranormal Activity czy Rec itp...kichy

tytoko

Wybacz,ale dzięki błędom i takiemu zdaniu nieskładnemu nie rozumiem kompletnie co chciałaś powiedzieć :)

radyjko_15

to nie było zdanie ;) a co znaczy ,,Whg,, ? naucz się sama pisać ze zrozumieniem a potem innych możesz ganić :)- ulubione horrory dla mnie to Dracula, Frankenstein i mój najbardziej Constantine:)

tytoko

Whg ?nigdzie tak nie napisałam ;) poza tym nikogo nie ganię..napisałam,że nie kumam nic a nic z tego co zrozumiałaś.Nie moja wina,że od razu myślisz,że ktoś na Ciebie naskakuje. Poza tym uważam,że każdy ma prawo mieć swoje zdanie.. ale jak mu się nie podoba to nie musi wszędzie tego manifestować i pisać,że coś jest kichą skoro ktoś jednak włożył w to i kasę i energię.A jednak komuś się podobało. Wg mnie dziecinne jest właśnie siedzenie na filmwebie czy innych kretyńskich forach i użalanie się nad tym jaki film był debilny.Nie wiem po co.. czy komuś się lepiej zrobi po tym wyrzuceniu z siebie emocji ? nie kumam.Dlatego dalej nie komentuję.. bo po co ;) Masz swoje ulubione horrory to oglądaj je w kółko i nie będziesz miała na co narzekać, proste;) Pozdrawiam!

radyjko_15

,,Whg mnie to nieprawda,ze to gniot,, tu napisałaś:) resztę co napisałaś nie zrozumiałam straszny bełkot.

tytoko

Jak ktoś jest inteligentny to się domyśli ,że tam jest napisane "WG" i tyle. Bełkot.. Ciekawe czy tyle samo sobą reprezentujesz na żywo co na forum,bo powątpiewam ;) Z 15 latkami nie będę dyskutować na takim poziomie bo to strata czasu i moich intencji. Wszystkie Twoje wypowiedzi to pokazują,przy okazji brak szacunku do innych i klasy. Wystarczająco.

radyjko_15

nadal nie rozumie co znaczy ,,Whg,, lub wersja dla bardziej debilnych jak ty suk...o ,, "WG" ;)

tytoko

Hmm.. no to raczej współczuję ;)
A wyzywać to możesz sobie swoje koleżanki .. a nie osoby starsze Kochanie ;)Pozdrawiam

radyjko_15

*starsze od siebie

radyjko_15

Masz rajcie przesadziłam przepraszam, a tak w ogóle to wole mięć 15 lat niż 25 ,35, 45 lub więcej ;) a jaki jest twój ulubiony horror ?

tytoko

Aha (?). Nie mam ulubionego. Uważam,że najlepsze horrory są z pogranicza lat 60-70-80.

ocenił(a) film na 7
tytoko

Oglądnąłem masę horrorów.. Powiem szczerze, że przez ostatnie 3 lata nie spotkałem się z ani jednym dobrym horrorem. Pierwsz oraz druga część Paranormal Activity była moim zdaniem masę słabsza od tej. Dość przewidujący ten film ale muszę przyznać, że jeśli chodzi o strach... W pewnych momentach aż mnie ciarki gryzły. :) Oczywiście to nie jest mega horror jakiś, ale jeśli osoba się do niego wczuje to będzie dla niego bardzo udany wieczór. :]

wajdzik23

Dokładnie.Ost zdanie się tyczy do wszystkich filmów.Jak ktoś się nie wczuwa to jak film ma być odpowiedni..

amibolo

Ja właśnie obejrzałem i niektóre momenty to tylko przez palce bo normalnie dygałem :D Oglądałem wszystkie części i wszystkie tak samo mnie straszą :D Czekam na czwóreczkę ciekaw historii.

amibolo

Jak słyszę, że ktoś zmuszał się do obejrzenia pierwszych części i mu się nie podobały, a mimo to tracił czas na obejrzenie 3 beznadziejnej dla niego części, tylko po to, by napisać krótki z góry założony już komentarz na filmwebie, to utwierdzam się tylko w przekonaniu, że ludzie albo za bardzo opierają się na opinii innych, albo chcą się pochwalić niezliczoną ilością obejrzanych filmów, albo nie mają do roboty nic ambitniejszego od oglądania po raz trzeci mało interesującego filmu... :-/// Szkoda:((

amibolo

Panie, jak jesteś pan takim specjalistą od Prawdy to sugeruję się zająć ujawnieniem Prawdy Smoleńskiej! Może filmy to nie Pańska działka.

i_tichy

w samolocie była ukryta kamera i co zarejestrowała to prawdziwy horror
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LTso3SNYTbA