Bardzo podobała mi się 1 i 2 część tego filmu. Może 3 część będzie opowiadać o ich dzieciństwie? Z niecierpliwością czekam na premierę! :D
Jakby trojka byla o ich dziecinstwie to musieli by zmienic cala koncepcje bo raczej nie nagrywaly kamerami HD wydarzen sprzed 20 lat ;) Dwojka fajnie rozwinela cala historie ale jakos mnie nie zachwycila tak jak 1.
Mi sie wydaje ze 3 bedzie czyms na zasadzie ze jakas ekipa wpadnie do któregoś z domów i bedzie filmowac. Coś jak " Dom z kości"
Oczywiście jak tak zrobia to będzie kit. Mam nadzieje ze cos lepszego wymyślą.
Druga opcja to ta młoda co przeżyła będzie brata szukać .
Chyba ze rezygnują z kamer i opowiedzą historie z przed lat.
Też mi się podobała zarówno pierwsza jak i druga część (Druga podobno ma 20 różnych zakończeń ; O ). I czekam na następną część z zapartym tchem. Martwi mnie jedynie to że znowu "Katie" będzie w filmie. Nic do niej nie mam, całkiem sympatyczna babka, ale chodzi mi o fabułę. Hmm no nie wiem.... Może (UWAGA MAŁY SPOJLER PA2) pokażą dokąd ten demon zabrał dzieciaka (Hunter'a). No nie wiem, mam cichą nadzieję że się nie zawiodę :D
na pewno będzie o katie i hunterze, będą ich szukać po prostu. Przeżyła Ali, więc ona najwięcej wie teraz o tym demonie. I będą akcje (jakie??). To jest tylko wymysł mój, bo prawdy dowiemy się jak już będzie zwiastun filmu.