Mam pytanie, czy aby wybrać się na ten film muszę znać poprzednie częśći? Czy nie jest to
konieczne do ogarnięcia 3 części ?
A ja twierdzę, że nie, choc nie ogladałem jeszcze 3 czescie. 1 i 2 nie są ze sobą powiazane fabułą. Łączy je jedynie obecność duchów w domach :)
Akcja przenosi się do dzieciństwa bohaterek z dwójki, ale to całkowicie odrębne wydarzenia, tak więc to co przed chwilą napisałem to jedyne co musisz wiedzieć. Film oglądasz jako niezależną całość a nie jak władcę pierścieni: powrót króla ;)
Wielke dzięki :) Jestem juz po 3 części i łapałem o co chodzi bez specjalnych informacji o poprzedniej części :)
Dla mnie ten film był trochę bez sensu. Może dlatego że oglądałem po angielsku i niektórych rzeczy nie zrozumiałem, ale za cholere nie wiem o co chodziło z tym zbiorowiskiem duchów (ludzi?) w tej szopie. Czemu i jakim sposobem duch/y przeniosły się do drugiego mieszkania? Czy one miały jakąś więź z dziewczynkami ?
Bardziej z teściową która chciała zrobić ze swoich wnuczek kolejne wiedźmy do jej sabatu czarownic :) TO MA SENS :D
No i właśnie dlatego nie doradzajcie ludziom, żeby oglądali ten film nie po kolei. Jak każdy inny, trzeba zaczynac od części pierwszej :)