PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49927
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Mam pytanie, czy aby wybrać się na ten film muszę znać poprzednie częśći? Czy nie jest to
konieczne do ogarnięcia 3 części ?

ocenił(a) film na 8
Jacus-Z

proponowałbym tak. bo całość jest ze sobą powiązana.

Jacus-Z

też bym radziła oglądnąć. ;) pomoże Ci to więcej zrozumieć.

ocenił(a) film na 5
Jacus-Z

A ja twierdzę, że nie, choc nie ogladałem jeszcze 3 czescie. 1 i 2 nie są ze sobą powiazane fabułą. Łączy je jedynie obecność duchów w domach :)

ocenił(a) film na 8
Jacus-Z

Akcja przenosi się do dzieciństwa bohaterek z dwójki, ale to całkowicie odrębne wydarzenia, tak więc to co przed chwilą napisałem to jedyne co musisz wiedzieć. Film oglądasz jako niezależną całość a nie jak władcę pierścieni: powrót króla ;)

ocenił(a) film na 7
Zanthus

Zgadza się. W zasadzie można oglądać w kolejności 3-1-2 / 3-2-1

ocenił(a) film na 3
Zanthus

Wielke dzięki :) Jestem juz po 3 części i łapałem o co chodzi bez specjalnych informacji o poprzedniej części :)

ocenił(a) film na 7
Jacus-Z

Dla mnie ten film był trochę bez sensu. Może dlatego że oglądałem po angielsku i niektórych rzeczy nie zrozumiałem, ale za cholere nie wiem o co chodziło z tym zbiorowiskiem duchów (ludzi?) w tej szopie. Czemu i jakim sposobem duch/y przeniosły się do drugiego mieszkania? Czy one miały jakąś więź z dziewczynkami ?

ocenił(a) film na 3
patrick97

Bardziej z teściową która chciała zrobić ze swoich wnuczek kolejne wiedźmy do jej sabatu czarownic :) TO MA SENS :D

Jacus-Z

No i właśnie dlatego nie doradzajcie ludziom, żeby oglądali ten film nie po kolei. Jak każdy inny, trzeba zaczynac od części pierwszej :)

ocenił(a) film na 7
Pypciu

W sumie masz racje, ja obejrzałem tylko 3 część i przyznam się bez bicia, że nie zrozumiałem dobrze tego filmu ;)