PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Premiera

ocenił(a) film na 2

Premiera ma odbyć się 21 października ale... ani widu ani słychu w kinie. Sprawdzałem
premiery, repertuary w mediach cicho w ogóle nic się o tym nie mówi. Czyżby premiera
miała zostać przełożona? Bo z niecierpliwością pragnę zarezerwować bilety a niestety nie
można.

ocenił(a) film na 10
DarkCry

u mnie w kinie cienema city są plakaty,ulotki i niedługo repertuar:D

ocenił(a) film na 8
duperak3

u mnie również plakaty, niedługo repertuar, a jedną z ulotek właśnie dzierżę przed sobą.

ocenił(a) film na 7
DarkCry

PA jest filmem wybitnie nie nadającym sie do oglądania w kinie

cybermac79

Ale dlaczego? Będziemy podskakiwać przy akompaniamencie przeraźliwie hałaśliwych głośników. I to wszyscy razem :D Ja byłam na "Kwarantannie" w kinie, a obok siedział mój mąż który przy kazdej strasznej scenie łapał mnie za kolano,bądź rękę ażeby wzmocnić moje doznania. Zawału dostałam jakieś 160 razy w ciągu półtorej godziny. Powtórzyłabym to z PA3, ale w moim stanie jest to obecnie niewskazane hehe (no, chybaże ktoś chętny przyjmować poród w kinie).

ocenił(a) film na 8
silverlp1

To miałaś szczęście, bo ja będąc w kinie na horrorach/thrillerach doświadczałem komentarzy i śmiechów z publiki, co mnie bardzo wybijało z klimatu filmu. ;)

ck.

To faktycznie może irytować... Ja mam to szczęście, że przy oglądaniu popadam w totalny trans i dopiero jak się z niego ocknę, to orientuję się co się dzieje dookoła hehe No chybaże ktoś mnie wcześniej z niego wyrwie (łapiąc za rękę i wrzeszcząc BUUUUUU!!!!!!! :)