PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Zauważyłem wiele tematów z opisem ludzi, którzy narzekają na brak sceny z krwawą merry. Natomiast w wersji, którą ja oglądałem scena ta jest, gdy (SPOILER) do domu Katie i Kristi przyjeżdża pomocnik ich ojczyma, aby zająć się starszą z dziewczynek. I wtedy po jej naleganiu grają w krwawą merry.

radosinho_real

Ale im chodzi o to gdy dziewczynki wywoływały jej ducha sam zobacz na tym zwiastunie:www.youtube.com/watch?v=90r3CnPI0AM

szymon_104

Aha w takim razie rozumiem. No ja też żałuje, że tej i wielu innych scen nie było w filmie.

ocenił(a) film na 8
radosinho_real

Również widziałem wersje bez krwawej merry.
Na okładce filmu jest pokazane jak jakiś cień stoi miedzy dziewczynkami myślałem ze to tez będzie na filmie a tu lipa.
Mimo tego było kilka innych ciekawych akcji:]

ocenił(a) film na 6
Don_Fazito

ja ogladalem wersje z krwawa merry, lecze bez tej scny gdy mlodsza z dziewczynek podczas malowania jakiegos obrazka udowadnia matce ze Toby stoi obok niej i oblewa go woda, lecz w trailerze jest tak owa scena....

ocenił(a) film na 6
przemo1988

ja bez ,pukania w lustro, polania wodą demona, i bez krwawej merry a i bez egzorcysty ksiedza czy kimkolwiek on byl....a i bez tego jak ten facet pokazuje matce dziewczynek jak mloda skacze sobie z barierki.... nie wiem w jakim tna najlepsze lub jedne z najlepszych scen...

ocenił(a) film na 4
przemo1988

A wiec moze ktos potwierdzic ile jest wersji filmu ? W zasadzie z ciekawosci bo sam obraz mnie nie zachwycil, i wyjasnien wielu rzeczy brakowalo, a same nasuwaly sie podczas seansu... (miedzy innymi te ktore wymienia przemo1988)