Zauważyłem wiele tematów z opisem ludzi, którzy narzekają na brak sceny z krwawą merry. Natomiast w wersji, którą ja oglądałem scena ta jest, gdy (SPOILER) do domu Katie i Kristi przyjeżdża pomocnik ich ojczyma, aby zająć się starszą z dziewczynek. I wtedy po jej naleganiu grają w krwawą merry.
Ale im chodzi o to gdy dziewczynki wywoływały jej ducha sam zobacz na tym zwiastunie:www.youtube.com/watch?v=90r3CnPI0AM
Również widziałem wersje bez krwawej merry.
Na okładce filmu jest pokazane jak jakiś cień stoi miedzy dziewczynkami myślałem ze to tez będzie na filmie a tu lipa.
Mimo tego było kilka innych ciekawych akcji:]
ja ogladalem wersje z krwawa merry, lecze bez tej scny gdy mlodsza z dziewczynek podczas malowania jakiegos obrazka udowadnia matce ze Toby stoi obok niej i oblewa go woda, lecz w trailerze jest tak owa scena....
ja bez ,pukania w lustro, polania wodą demona, i bez krwawej merry a i bez egzorcysty ksiedza czy kimkolwiek on byl....a i bez tego jak ten facet pokazuje matce dziewczynek jak mloda skacze sobie z barierki.... nie wiem w jakim tna najlepsze lub jedne z najlepszych scen...