PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Super!!!

ocenił(a) film na 10

Film bardzo mi sie podobał, momentami az wciskało w fotel. Mam jednak kilka pytań.
Obejrzałem mase zwiastunów i kilku scen nie było, wie ktoś może czemu?
I czy film ma może kilka zakończeń, ktoś wie? Tak jak to miało miejsce w 1 cześci.

ocenił(a) film na 8
mateusi91

jak wypowiadałem się już pod wieloma innymi postami to ja mam trzy teorie.
1: zmylone trailery po to byśmy czekali na sceny, których nie zobaczymy i żebyśmy wiele razy się zagapili, przez co nieoczekiwanie coś nas przestraszy....albo też takie zmylone trailery miały nas naprowadzić na pewne domysły....żebyśmy myśleli, że rozwiązanie będzie bardzo błahe i że to wszystko przez bloody marry...a tak naprawdę w ogóle jej tam nie ujrzymy. tak jak w trailerze była czarna postać w domu babki stojąca w drzwiach...a w filmie widzimy tam babkę...czyli tak jak myślę....że to takie naprowadzenie nas na domysły i potem podczas oglądania filmu ogromne zaskoczenie innym biegiem akcji. tak jak to było ze mną :)
2: możliwe że jest inne zakończenie...ale prawdopodobnie było by baaardzo długie. myślę że miało by bieg od sytuacji w kuchni...gdy wszystko spada. matka zamiast kazać wyjechać wezwałaby egzorcystę (aktora, który grał egzorcystę w jedynce)...który pojawia się w trailerze. prawdopodobnie wtedy akcja może kończyć się w domu...który się pali
3: myślę również że film może zupełnie mieć dwie wersje i podwójne wytłumaczenie akcji filmu 1 i 2....może dziewczynki wywołały krwawą marry która chce zapłaty w postaci dziecka....i wtedy zgadzałoby się że dom się spalił...że dziewczynki widziały postać nad łóżkiem...(tak jak na plakacie)...

ocenił(a) film na 9
mateusi91

Myślę, że wersja DVD może mieć inne zakończenie (czyli mielibyśmy dwa) ale mnie bardzo podoba się końcówka "kinówki"... "-przygotujmy się..." - ciarki nadal przechodzą mnie po ciele...

ocenił(a) film na 4
mateusi91

jak taka nuda moze wciskac w fotel !? ludzie, was chyba calkowicie opetalo...

Risto91

opętał mnie Twój tandetny avatar.
Nie rozumiem dlaczego poświęcasz tyle energii aby wypowiedzieć się o "TAK NUDNYM" filmie na portalu.

ocenił(a) film na 10
cofianca

Dzieki za fajne wytlumaczenie sikorzak. Fajnie bylo by zobaczyc inne zakonczenie

ocenił(a) film na 4
cofianca

wypowiadanie sie nie jest niczym zakazanym, wiec moge pozostawic po sobie notke...

ocenił(a) film na 6
mateusi91

dobry klimat, ale nie polecam go do kina - idioci rozpraszają, żałuję , że w domu nie oglądałam, bo poziom debilizmu niektórych buraków rozpraszał mnie:) ale warto obejrzeć - zdecydowanie lepsza część niż 1,2 :) dobre efekty

dorotag87

Wiesz to też zależy jak trafisz ja np miałam super towarzystwo na filmie :) Każdy był szczerze przejęty filmem :)

ocenił(a) film na 7
cofianca

to miałaś fajnie:D ja również miałem pełną salę i na końcu siedziało bydło które zmniejszało przyjemność z oglądania

zolnierz1234

trzebabyło iść po zwrot kasy :) i iść na kolejny seans ja już robiłam tak kilka razy :) a jak nie chcieli by oddać to postarszyć prawami klienta:)

ocenił(a) film na 10
cofianca

U mnie tez bylo nie fajnie. Kilka miejsc obok mnie siedzialo sobie 5 osobowe towarzystwo i tylko gadali, smiali sie albo przeklinali i bawili sie telefonami. Ale ktos na cos krzyknal i zrobilo sie cicho :D