PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Bo z zwiastunu wynika że dziewczynki wywołały tego demona,a przecież w drugiej części
SPOILER jest powiedziane że ten demon nawiedzał rodzine bo kilka pokoleń wcześniej
babka poprosiła o coś tam demona i on czekał na potomka KONIEC SPOILERA
Ale wtopa.

transformers567_fw

Natomiast w pierwszej części bodajże Katie powiedziała, że z siostrą wywoływała ducha. Nie wiem, nie pamiętam dokładnie, ale coś takiego było.

karolinawis

Nie no to się akurat zgadza bo takie gadanie przed lustrem to wywoływanie

ocenił(a) film na 7
transformers567_fw

No nie było do końca powiedziane, że babka o coś prosiła demona. To odkryła córka, męża jej siostry przeczytała o tym w internecie i pomyślała, że to może być z tym związane, ale wcale nie musi :)

XxXzywy92

Więc niby po co wzięła Huntera?

ocenił(a) film na 7
transformers567_fw

Tego nie wiem dlatego czekam na trójkę. W zwiastunie mówią wyraźni, że odkryją ą tajemnice :)

XxXzywy92

nie od kilku pokoleń, tylko dziewczynki wywołały ducha i matka poprosiła go o bogactwo, i ten duch miał zabrać męskiego potomka w zamian, tak przynajmniej wynika z obu części.

transformers567_fw

widze ze sie zupelnie pogubiliscie :) SPOILER w 1 czesci Kate mowi, ze wywolywaly z siostra duchy. Natomiast w 2 czescie Kriste jest nawiedzana przez demona ktory poluje tak jakby na jej synka. Wiec pasierbica Kriste wyszukuje w necie info o co moze chodzic i znajduje tam to o tym demonie i ukladem z nim. Ale pomineliscie jeden fakt, ze 2 czesc opowiada o tym dlaczego tak a nie inaczej dzialo sie w czesci 1 :) Wiec tworcy sie cofaja, zatem czesc 3 bedzie o tym dlaczego w ogole do tej sytuacji doszlo. Pozdro

ocenił(a) film na 7
Kryzmys

no, bo według zwiastuna, dziewczyny przywoływały krwawą mary, a jak każdy wie, to się zawsze źle kończy. Jest wiele wersji a propo Bloody Mary, więc nie ma się o co sprzeczać. i tak naprawdę twórcy mogli podpiąć pod historię wszystko, bo do końca nie wiadomo, co się wydarzyło, skoro to legenda.

ocenił(a) film na 8
oldkillerjones

moim zdaniem wywołanie ducha jest przyczyną lawiny upiorów- gdyż do tego jest i chłopiec, z którym rozmawia mała Kristi jak i upiór z 1 części- niewidoczny i posiadający raciczki. w każdym razie dowiemy się w piatek :)

sikorzak

dobrze ze nie w piatek 13, bo to juz by byla za duza schiza :D

ocenił(a) film na 8
Kryzmys

wreszcie reklama PA3 w tle filmwebu!

sikorzak

troche sie boje a ty? ;)

ocenił(a) film na 8
Kryzmys

ja to bardziej jestem podniecony z powodu kolejnej części, ale to już chyba jak przy każdym nowym filmie jakiejś serii. choć przyznaję- nie wiem co mnie czeka, więc jest taka niepewność :)

Kryzmys

Ja się wybiorę 1 listopada, będzie większy dreszczyk :)

użytkownik usunięty
transformers567_fw

hej HEJ! Mam wyjaśnienie - demon mógł przez tyle lat być "uśpiony" i nikogo nie gnębł, a tu nagle dziewczynki go budzą rytuałem. Wiem, że zbyt naciągane, ale czy masz lepsze wyjaśnienie?

Dobra zobaczymy być może ta scena nie ma z tym nic wspólnego poprostu pokazali scene,że jak bawiły sie to podkrecili atmosfere,a moze chca zebysmy myslieli ze wlasnie one wywolaly ducha.

użytkownik usunięty
transformers567_fw

ale w poprzednich częściach mówili, że coś tam porabiały magicznego

ocenił(a) film na 8

dokładnie tak mówili, ze one bawiły się w seanse...do tego potwierdzeniem jest zwiastun. ale zwiastuny są trzy i w dwóch miejscach (a to tylko zwiastuny) widać postać taką jak w lustrze. do tego jest również na głównym plakacie promocyjnym więc jej rola będzie największa...zapewne. ale wszędzie nadmieniam o wspominanym chłopcu, który tak jakby robi rozróbę w domu...bo może ta krwawa merry jest tylko tłem i straszy?